NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

torsdag 24. september 2020

Flere migranter fra Moria?

Fra Norvald Aasen. 

Til Herr Masud Gharahkhani, 
innvandringspolitisk talsmann for Ap, med flere.
 
Jeg leser i media 12. sept. 2020 dette: Ap henger seg nå på for å få flere migranter fra Morialeiren.
 
Som nordmann må jeg få lov å spørre deg: Kan det snart være oss nordmenn sin tur til å få bestemme om vi vil gå til grunne som folk, eller om vi i fremtiden ønsker å leve som frie mennesker i vårt eget land?
 
"Biskopene", auf eller ordførere her og der i landet vårt representerer ikke folkemeningen eller folket. I likhet med de fleste politikere ønsker de heller ikke å gjøre det.

De turer frem som om landet mitt er deres egen personlige kjøkkenhage. Og folket, nordmenn og samer, som eier Norge, er satt totalt på sidelinjen når det gjelder innvandringen og dens konsekvenser. Minner om det som skjer i naturen og som kan sammenlignes med det som skjer ved folkevandringer til små nasjoner: Gjøken legger sine egg i andre fugler sine reder, gjøkungen er større enn de som hører til der og vokser raskere, og fortrenger etterhvert de som hørte til i redet. De som skulle vokst opp i sitt eget rede faller ned på bakken til åtsel for rovdyr. 

Dette er en god sammenligning med det som skjer med landets egne, nordmenn og samer. Disse to folk utgjør mindre enn 4 mill. mens det nå bor ca. 5,3 mill i Norge. Vår del av de bosatte blir stadig færre i forhold til tilflyttere. Vi er nå snart sparket ut av vårt eget rede, og at det går altfor sakte å få oss bort, er tydeligvis maktelitens mål og ønske?

Ikke engang kongen vil vedkjenne seg oss som egne folk, selv om det i lovverk heter at staten Norge er etablert på de to folk, nordmenn og samer, territorium. Han mener "nordmenn" har innvandret fra Aghanistan, Pakistan, Somalia osv.
 
Hvordan kunne et lite folk sine ledere bli så overivrig med å ødelegge sitt eget folk og eget land?
Jeg minner disse om tidligere jussprof. Nikolaus Gjelsvik (1866 - 1938) sine ord om disse som sputter på sitt eget folk, og lever med den rette træleære.
Den er talende for vår tid!
 
Hvordan ville du, Masud Gharahkhani, like at sånt skjedde i ditt eget fedreland, Iran?
 
Norvald Aasen, 6983 Kvammen
Dato: 13.09. 2020