Full honnør og hjertens takk til SIAN og Lars Thorsen

Av Amund Garfors. 

Jeg vil herved takke og prise SIANs leder, Lars Thorsen som endelig har åpnet opp øynene på sovende og likegyldige nordmenn.  Der vi endelig har fått klare bevis på hvilke vei Norge nå er på vei. Og der importerte pøbel, terrorister, kriminelle og mordere har fått lov til innta vårt land, mens skattebetalerne får regninga. Kan det bli verre?

Ja sist lørdag, og rett på plenen utenfor Stortinget, der holdt SIAN sin andre demonstrasjon, bare ei uke etter de hadde arrangert en lignende demonstrasjon på Festplassen i Bergen. Og der SIAN-leder Lars Thorsen ble slått i hodet med en skarp stein som en av disse islamistene kunne drept han med og der blodet fosset. Politiet i Bergen var dessverre underbemannet og neppe klar over hvilke livsfarlig mobb som hadde samlet seg der.

Og selvfølgelig ligger det et tungt ansvar på de politiske partiene samt lokalpolitikere både i Bergen og i Oslo som bør kjenne sitt ansvar og ikke legge til rette for denne type av livsfarlig mot-demonstrasjoner, noe vi til det fulle fikk se i Oslo. Ja der utenlandske pøbel gikk totalt amok, der hat og mord, det lyste ut av deres øyner. Det utroligste var at her stiller t.o.m LO og flere fagforeninger seg bak med sine faner, og hyller denne livsfarlige gjengen som angrep politiet med flasker, steiner, maceter og kniver. 

Nei, det er bare ikke til å tro at disse kriminelle muslimske utlendingene har lurt seg inn i Norge ved å fortelle oss at de trenger beskyttelse fra overgrep i sine egne land. Der vi bruker milliarder av kroner på disse uhyrene, og der de får alt de peker på av våre snillistiske, naive og korka dumme politikere og myndigheter. Ja som har ALL skyld for at Norge nå er et fortapt land, hvor jeg ikke ser det minste håp for framtida. Og der det er vi nordmenn som nå trenger beskyttelse fra deres ondskap.

Det vi nå ser er helt sykt, der den islamske pøbelen som samlet seg til motdemonstrasjon bare ropte Allah Akhbar, slik de alltid gjør når de har bestemt seg for å drepe og lemleste. Der de kun ønsker all ondskap, blod, hat og død mot oss. Samt utbredelsen av denne vemmelige ørkenfilosofien fra helvete!

Og jeg legger absolutt ALL SKYLD på våre onde, uansvarlige og likegyldige myndigheter som har sørget for å importere hundretusenvis av disse voldelige aggressive islam-overgriperne som tyr til vold ved første anledning. For de mener de blir krenket herfra og til evigheten av oss nordmenn, og som bare bruker vår lovpålagte ytringsfrihet til å si presis hva vi mener om kvinners rettigheter og vår vanlige livsførsel i VÅRT EGET LAND.

Og disse frekke inntrengerne, de er dessverre kommet for å bli - og det fordi her kan de leve sitt slaraffenliv, snakke i mobiltelefonen dagen lang, selge narkotika til ungdommen - og der de kan leve i sus og dus på høye utbetalinger og tariffer. Ja der NAV står klar med bunkevis med tusenlapper i uka, mens de ler seg kvekk ihjel, der de casher inn våre skattepenger, henter sine kusiner fra Pakistan, Afghanistan og Somalia, og setter igang barneproduksjonen. Og får glatt utbetalt 100.000 kroner i måneden når barneflokken er på 6-7 stykker nye. Og som heter Muhammed, Fatima eller Ali. Og som med tiden blir så mange at Ola & Kari blir i mindretall, fordi vi snart ikke lenger orker å formerer oss.

Dersom noen tror at disse menneskene frivillig gir avkall på alle sine "rettigheter" så må jeg bare si, at så dumme og naive burde det ikke være lovlig å bli. Ja, det gjør virkelig vondt når jeg hører norske politikere sier at disse kjeltringene skal lære seg norsk, bli integrert og komme seg i arbeid. Svada og løgn som dette, det burde de det holdt kjeft om. For det eneste disse kjeltringene ønsker, det er vold, ondskap, overfall på politiet, blod, skrik, ødeleggelse og djevelskap. Noe vi til fulle fikk se på TV fra både Bergen og Oslo under SIANs meget gode demonstrasjon, som tydeliggjorde at disse "våre nye landsmenn" de hater, demokrati, ytringsfrihet og vår frihet til å leve våre liv som vi sjøl ønsker.

Og hvem skal til slutt rydde opp i denne forferdelige elendigheten som våre onde politikere både på venstre og høyresiden står bak? For disse kjeltringene som sitter der på stortinget, de er etter min mening sørgelig udugelige! Bare se på hva de har klart å gjøre med vårt kjære fedreland og folk? Det går ikke en dag uten at jeg gråter når jeg tenker på de stakkars forførte og hjernevaskede unge, og som skal leve i dette landet når vi som har prøvd å advare mot ondskapen i 50 år er gått bort...

Men jeg ser et lite håp for at folk vil våkne til slutt, og det takket være disse ustoppelige heders-folka og patriotene i SIAN. Tusen takk, for dere er langt mer verdt enn våre 169 stortingspolitikere!

Ankenes, 31.08.20.  Amund Garfors