Nå brenner det på dass


Av Amund Garfors. 

Når vi har sett hva disse importerte kriminelle, IS-terroristene, brannstiftere, narkoselgere og voldtektsmenn kunne finne på under SIAN sin markering i Bergen og Oslo nylig. Og der de gikk fullstendig amok.  Så da må det vel også være på høy tid å spørre om hva som fikk alle våre lite ærefullefulle politikere, både på venstre og høyresiden i Norge, til å svike sitt eget folk? Hvorfor har de sviktet alle sine idealer i møte med verdens verste ondskap, nemlig islam?

Hva fikk disse røde, grønne og blå politikerne til å sette interessene til disse fremmede inntrengerne, foran sine egne politiske kampsaker? Og ikke minst foran de eldre som har slitt og jobbet et helt liv? Der våre gamle nå blir avspist med smuler i pensjoner, særlig minstepensjonistene. Og det mens pengene heller skal gå til de kriminelle som har lurt seg inn i kongeriket...? 

Ja man skulle jo tro at at de dårlige resultatene ville få alle gode krefter til å avslutte dette meget farlige samfunns-eksperimentet, og heller finne tilbake til de gode, nasjonale modellene som både Norge og særlig Sverige hadde fram til 80-tallet? Men det motsatte skjer: Jo mer problemene materialiserer seg, desto mer insisterer eliten på å akselerere innvandringen og kulturoppløsningen. Ja, for meg ser det ut som det virker slik at de har det svært så travelt med å passere det punktet og hvor prosessen ikke lenger lar seg reversere, altså the point of no return!

Når jeg hørte på disse kvinnelige ordførerne på TV2-nyhetene i kveld, der slike supernaive kvinnfolk sto fram på rekke og rad, fra den ene kommunen til den andre, ja der de nesten sloss om å overby hverandre, og der det hørtes ut som disse kjeltringene som hadde satt fyr på denne Moria-leiren på Lesbos, var hjertelig velkommen til Norge imorgen. Der hus og leiligheter ventet, selvfølgelig på skattebetalernes regning,ja da måtte jeg bare gi meg over. At det er mulig?

Og denne prosessen setter dem igang uten folkets tillatelse eller demokratiske vedtak. En kan  bli stum av mindre!

Har disse kvinnfolka sovet i alle timene? Fikk de ikke med seg all volden som disse importere kjeltringene sto for her forleden i Oslo sentrum?  Disse "barna" som sammen med venstreekstreme og LO angrep politiet, kastet stoler, flasker, stein, jernstenger, egg og råtne tomater på et politi som ble jaget som om de var småunger?

Der dette pakket klatret opp på taket av politibilene som fikk store skader på sidespeil og vinduer. Og der et defensivt politi må gå i dekning i egne biler. Fikk disse godhjerta kvinnfolka heller ikke noe å tenke på da? Eller synes de dette virker betryggende for framtida, for deres barn og barnebarn. Og som skal leve i dette halv-islamiserte landet som vil være historie om bare 20 år!

Har vi ikke nok pøbel i landet, der disse kan herje fritt i landets byer uten de minste konsekvenser? Og der politiets respekt og autoritet brytes ned, fordi denne feministiske og kvinnelige ledelsen i dette landet velger en altfor forsiktig framgangsmåte overfor utenlandsk og importert pøbel.

Når denne gjengen av kvinnfolk som nå har overtatt det meste i dette landet, ikke fatter og begriper at dette blir oppfattet som svakhet, ja da brenner det virkelig på dass. Og der det er på tide at brannslukking settes igang, dersom ikke dette landet skal bli som Sverige, der lovløsheten nå er fullstendig ute av kontroll. Der jungelens lover gjelder.

Og la det være klinkende klart: Norsk politi skal ikke være sosionomer! De skal håndheve den norske stats voldsmonopol.  Og da holder det ikke med kjerringpoliti!!

Jeg husker den gangen Norge hadde politi. I mai 1987 stormet politiet Stortorvets Gjæstgiveri og arresterte den yrkeskriminlle Stein Lillevolden. Da politimester Willy Haugli ble spurt av noen dumme journalister, om hvorfor politiet stormet stedet med hunder, så svarte denne lune, morsomme og respekterte nordlendingen, med følgende svar: Nei han kunne dessverre ikke bruke hestene, fordi dørene var for lave til at de store politihestene kunne ta seg inn...

Ja det er slike mannfolk som Haugli som nå trengs mer enn noensinne. Og ikke lesbiske politidamer oppdresset i mannlige uniformer som overhode ikke passer inn til deres svakhet! Og som utenlandsk pøbel bare ler til og ikke har den minste respekt for! 

Ankenes, 9/9-2020  Amund Garfors

Kommentarer