Nå må alarmklokkene ringe i hele kongeriket

Av Amund Garfors. 

Egentlig hadde jeg tenkt å legge all skriving om landets situasjon til sides, da både alder og helsa tilsier at man bør trappe ned. Men etter det jeg var vitne til ren terror, skrekk og gru, ved muslimers herjinger under SIANs markering nylig i Bergen og Oslo, så kan jeg ikke annet gjøre enn å fortsette min kamp med pennen i hånd. Ja en kamp og en krig for dette landet, der alt av alarmer og kirkeklokker burde ringe 24/7, fra Lindesnes til Nordkapp! For nå er det virkelig fare og alvor i kongeriket! La det være klinkende klart!

Det tragiske i alt dette, det er at norske politikere har i løpet av de siste 40-50 år, sveket sin egen befolkning som bare ikke er til å forstå. Og om bare noen få tiår, så er vårt kjære fedreland overtatt av fremmede mennesker. Samtidig som en voldskultur som vil utradere landet og alt vi har hatt så kjært. Og der vi vil få uante problemer, trusler og vold, drap og lemlestelser, ja som de fleste ikke klare å sette seg inn i,  den dagen demografien og kjøttvekta er på de fremmede side.

Når vi i tillegg har svikefulle journalister og redaktører som er godt betalt for ikke informere folket om det kommende helvete som vi bare kunne se en liten begynnelse på i Oslo på lørdag, der disse venstreorienterte gir fullstendig blaffen. Der de skriver sin fake news, underkommuniserer, feilinformerer og unnlater å fortelle fakta og sannheten om den virkelighet som er på vei. I et samfunn i full oppløsning, der vårt politi er fullstendig ute av stand til å sette seg i respekt, noe jeg til gru la merke til. 

Ryggradsløse politikere, rettsvesen og alt annet som skal beskytte den norske befolkning er fullstendig ute av stand til å utøve sin plikt overfor skattebetalerne. Ja hele det norske rettsvesen har spilt totalt fallitt når vi ser hva disse frekke muslimene tillater seg i landets hovedstad. Og der de pisser ikke bare politiet, men på hele vårt rettsvesen og det norske folk som må betale for at dette pakket som har fått lov til å innta vårt land. Med sine grove løgner, at de må ha beskyttelse i et vestlig land, da de sjøl er forfulgt i sine egne hjemland som Afghanistran, Iran, Somalia og en rekke andre shitholdland.

Og når muslimer roper Allahu Akbar i Oslos gater, da går disse venstrevridde journalistene i hovedstadsavisene  samt samt NRK og gjemmer seg. Der de ikke tør skrive eller snakke om dette alvorlige krigsropet som ljomet i gatene. Tror disse journalistene at uforskammede muslimer vil bli snillere når det ikke skrives om denne enorme frekkheten? Ja, er kanskje dette muslimenes måte å vise  takknemlighet for at det har fått lov å innta det forgjettede land Norge?  Hvor det bugner med melk og honning. Og der de får absolutt ALT de ønsker, ved bare ved å se litt aggressivt på disse ansatte hos NAV?

Jeg er stygt redd for at disse importerte, freidige og frekke mennesker ikke har den minste peiling på hvordan en rettsstat fungerer. Og de er heller ikke utrustet til å forstå sammenhengen i et demokrati, om ytringsfrihet, om vår måte å leve på i et sivilisert samfunn. Skulle ikke det være jobben til UDI, dette iMDI-direktoratet som også er opprettet her i Narvik? Hva gjør egentlig disse ansatte som sitter der på ræva og har milliongasje i lønn?

Det er på tide at de som har disse jobbene nå begynner å gjøre jobben sin, der de forklarer disse uforskammede menneskene at i Norge overfaller vi ikke politibiler og truer politifolk på livet!  Dersom man ikke har kapasitet til å fortelle disse folka at i Norge er det lover og regler som SKAL følges. Og klarer de ikke det, mens de er her for å få "beskyttelse" - så skal de sendes ut på dagen!

Forøvrig ville det ha vært en fryd å se disse "tøffingene" som laget et helvete i Oslo på lørdag, som angrep vårt politi t.o.m med jernstenger, mens de ropte på denne Allahu Akbaren sin, og hadde blitt møtt av politi med samme tøffe innstilling som det russiske opprørspolitiet! Tror nok de kanskje da hadde fremstått som en del spakere om dette var russisk politi de hadde med å gjøre...

For de hadde absolutt INGEN rett til å angripe politiet, hoppe opp på taket på politibilene, slenge stoler og sykler i veibanen og true på andre måter. Dette beviser bare at disse pøblene og terroristene ikke har forstått noe som helst av hva det vil si å leve i et vestlig fritt demokrati og med ytringsfrihet. Men når vi har tankeløse og mindre begavede politikere som inviterer inn denne bærmen fra MENA-land, så må de også forstå at ondskapen fra disse land vil følge med på lasset.

For disse kjeltringene, de tror fortsatt at de befinner seg i sine tilbakestående land de har flyktet fra, og jeg tviler ikke ett sekund, på at de ønsker deler av av det samme samfunnssystemet implementert i Norge!

Derfor må det være slutt på denne enorme naivitet, snillismen og galskapen som våre myndigheter viser overfor disse som ALDRI burde hatt lov til sette sine bein vårt land.  Jeg lurer virkelig på hva den politiske ledelsen i Norge, og ikke minst statsminister Solberg mener om tilstandene vi fikk se fra Bergen og Oslo, der disse grusomme menneskene gikk amok? 

Ja, er det ikke merkelig? For disse svake og feige politikerne, de er ikke til å se eller høre noe sted, der Erna Solberg er stum som en østers! Og hva med Abid Raja, vår kulturminister som ellers pleier å være raskt ut i alle kanaler, der han har klippekort hos NRK og TV2, hvorfor hører vi ikke noe til ham? Han som nettopp gikk ut der han skulle ha en folkeaksjon mot rasisme? Ser han nå hvilke rasister vi har fått til gards? 

Ankenes, 1/9.20    Amund Garfors