Svenskene ikke i tvil lenger

Av Dan Odfjell. 

Senest gjelder det en ny gruppevoldtekt i lille Luleå helt opp i nord-Sverige. At dette gjelder de offisielt velkommen-ønskede og berømte inntrenger-krigerne på ferde igjen, om det hadde de ingen tvil. 

I Norge får slikt knapt riks-oppmerksomhet. For derved kunne vi jo krenke noen.. Dette falske spillet er verre enn uærlighet, nærmest et kriminelt landssvik. Ja, hva annet skal vi kalle dette bevisste norske «hemmeligholdet» om innvandringens nedsider? Om ikke annet enn for å stoppe galskapen gjennom høylytt sviende straff for kriminalitet, og straks-stopp i importen av ytterligere kriminell uhygge. 

Hvordan våre parti-ledere kan la seg presse slik fra skanse til skanse i kjempernes fedreland er ikke bare feigt men faktisk landssvik, det også. For de vet godt konsekvensene, så tilgi dem ikke.

Egentlig er jeg ferdig-snakket for denne gang. Ingen svikefulle navn nevnt, men ingen glemt. Men til neste høsts Stortingsvalg vil jeg oppildne til virkelig kamp mot et nasjonalt og utilgivelig og meningsløst politiker svik. 

Ingen ærefulle har lov til bevisst å være så svikefulle mot folket. De nåværende må erstattes med reelle folke-representanter, ikke leiesoldater for partilederne. Statsministerens virkelige agenda forblir fortsatt en norsk gåte. Men fedrelands patriotisme blinker klart som fraværende. 

Til partilederne sier jeg derfor - på gjensyn til neste år.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer