Dagsavisens USA-eksperter

Av Kirkehøyden. 

Den 23 oktober har Dagsavisens såkalte "USA-eksperter" en analyse av den siste president debatten, hvor de skriver følgende: 

"– Det var Trump fra 2016 i denne debatten, sier Alme. 

Joe Biden har ledet på meningsmålingene i lang tid. Det var altså Trump som mest trengte denne debatten for å kunne snu dynamikken. Det greide han ikke, konkluderer Alme. 

– Her har vi to kandidater der den ene er i front. Det er ingen tvil om at Trump trengte den dynamikkendringen som kunne endret valgkampen i hans favør. Da tenker jeg at når Biden ikke gjorde store feil og Trump ikke klarer å få Biden til å gjøre store feil så er det Biden som vinner, sier hun."

Jeg antar disse jentungene har fått "utdannelse" av SV-tanter fra barnehagen, til "liksom norsk høyere utdannelse" av gamle nedsnødde marxistiske professorer. Dernest håper Alme sikkert å få jobb i Aftenkampen, som en tidligere ansatt hos dere. Og de begge vet at dette våset er hva du som redaktør vil ha, det samme i Dagsavisen.

Dere er alle i total fornektelse, tror dere påvirker valget ved å desinformere nordmenn, og vet i deres steinhjerter hva som kommer - en tsunami for Trump, Etterpå skal dere forklare "hva som gikk galt". Jeg skal se det på NRK. De amerikanske sendingene skal jeg kose meg med når de legger dem ut på Youtube. Det kan bli stort i julehelgen også.

Hvis løgn media ikke ser alle de tusener som vil inn på et Trump rally, da er dere steinblinde! Noen har sågar campet i flere døgn for å komme inn, og mange tusen må se debatten på storskjerm utenfor. 

Når Biden og Harris holder rally skjer det på en parkeringsplass og fra 0 til et dusin velgere møter opp.

Kirkehøyden

Kommentarer