Fisher-Price lanserer "Min første fredelige protest" lekesett med hus du faktisk kan brenne ned


EAST AURORA, NY — Leketøygeniene hos Fisher-Price har kunngjort et helt nytt leketøy laget bare for venstreorienterte foreldre og barna deres: My First Peaceful Protest-lekesettet. Klubhuset i barnestørrelse kommer med flere varianter av spraymaling, slik at barna kan merke den lille bygningen med sine egne slagord. Den vil også bli laget av papp, slik at de søte små kan brenne det hele ned hvis ikke kravene deres blir oppfylt. 

"Her på Fisher-Price er vi standhaftig forpliktet til sosial rettferdighet," sa leketøydesigner Camden Flufferton. "Vi må lære barna våre hvordan demokrati ser ut, og det er ikke noe bedre eksempel på demokrati i aksjon enn voldelig hærverk og brannstiftelse. Vi håper dette nye lekesettet vil tjene som en inspirasjon for foreldre som ønsker å lære barna hvordan de skal true innbyggerne med vold når deres krav ikke blir oppfylt. "

Settet kommer også med leke-TV, mobiltelefoner, smykker og klær, slik at barna kan simulere plyndring før de fakkler hele settet. Settet vil være tilgjengelig i butikker for $ 399 på grunn av kapitalismen.

Eksperter stiller spørsmål ved visdommen i dette trekket fra Fisher-Price, hovedsakelig fordi folk i målmarkedet vanligvis ikke har noen barn. "Vi vet at vi sannsynligvis bare selger, la oss si3 av disse," sa Flufferton, "men å selge dem er ikke poenget. Vi trenger bare at du vet at vi er på rett side av historien."

Kommentarer