Ny dokumentar om Amerika og Bibelen mottar stående applaus

Fra Breitbart

Den nye dokumentaren America! America! God Shed His Grace on Thee bringer publikum på beina, selv i det liberale California.

Filmen utforsker hvordan Skriften og de jødisk-kristne verdiene var avgjørende for dannelsen av De forente stater - og hvordan denne innflytelsen jevnt og trutt har blitt uthulet på det offentlige torget gjennom århundrene.

"Selv om valg absolutt er viktige, er det som nasjonen vår virkelig trenger å komme tilbake til de bibelske grunnverdier," sa Jeff Hunt, direktør for Centennial Institute, styreleder for det vestlige konservative toppmøtet, og produsent av filmen.

Filmen fikk to stående applaus på sin private visning lørdag 3. oktober på Godspeak Calvary Chapel i Thousand Oaks, California, ledet av seniorpastor Rob McCoy, som har kommet i skuddlinjen for å nekte å stenge kirkens dører mens marihuana- og brennevinsbutikker har lov til å holde åpent.

"Denne dokumentaren handler om USAs forhold til Gud - hvordan det startet, hvordan det har endret seg siden vi ble grunnlagt, og hvordan det forholdet vil føre oss inn i fremtiden," sa Searcy.

I et eksklusivt intervju med Fox News 2. september beskrev Searcy opposisjonen mottok dokumentaren allerede før utgivelsen. Da traileren ble annonsert på YouTube, ble den markert som upassende.

"I utgangspunktet er det eneste vi kunne finne ut som kan ha vært følsom eller grafisk, det er omtrent fire sekunder med faktiske opptøyer som skjer i Amerika - og resten av tiden er det bare folk som snakker om Bibelen," sa Searcy. ”Så jeg vet ikke hvilken av de to tingene de syntes var så støtende, men det var en av de to. Det kunne ikke vært noe annet. ”

Den timelange dokumentaren er en overbevisende sak for hvorfor Amerika må gå tilbake til Skriften og dens grunnleggende verdier ved hjelp av engasjerende film og intervjuer med fremtredende konservative forfattere, politiske ledere og kommentatorer. Senator Ted Cruz, Dennis Prager, Brigitte Gabriel, Ben Shapiro, Alveda King, Andrew Young og sekretær for bolig og byutvikling Ben Carson er blant de som er omtalt, og avdøde Herman Cains siste intervju er også inkludert i dokumentaren.

"Jeg har aldri følt et større behov og sult for Gud blant folket vårt mens jeg reiste rundt i landet for å lage denne filmen," sa Burgard. “Du kan ikke skille frihet fra Gud. Opptøyer, pandemi, uro - det skjer en oppvåkning, en vekkelse, og den vokser.”Kommentarer