NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

fredag 2. oktober 2020

President Alexandr Lukashenko tilbudt nesten 1 mrd US$ i bestikkelse fra IMF og Verdensbanken

Fra Nyhetsspeilet - tipset av Amund Garfors. 

Nå pleier vi ikke være særlig begeistret for Nyhetsspeilet, men dette var såpass interessant at vi poster den. Nyhetsspeilet skriver:

Hviterusslands president Lukashenko sier IMF tilbød en bestikkelse på ca en milliard dollar for å pålegge Covid-19 Lockdown. 

Hviterusslands president Aleksandr Lukashenko sa i forrige måned via hviterussisk telegrafbyrå, BelTA, at Verdensbanken og IMF tilbød ham en bestikkelse på 940 millioner US dollar i form av «Covid Relief Aid.» I bytte mot US$ 940 millioner dollar krevde Verdensbanken og IMF at Hviterusslands president skulle gjennomføre følgende:

Innføre ekstrem «lockdown» av sitt eget folk
Tvinge folk til å bruke ansiktsmasker
Pålegge svært strenge portforbud
Pålegge folk en politistat
Kræsje økonomien

Hviterusslands president Aleksandr Lukashenko nektet å godta tilbudet og uttalte at han ikke kunne akseptere et slikt tilbud og ønsket å utsette sitt folk for ønskene til IMF og Verdensbanken. Dette faktum kan bekreftes ved hjelp av de fleste søkemotorer.

Nå redder IMF og Verdensbanken sviktende flyselskaper med milliarder dollar, og til gjengjeld tvinger de flyselskapssjefer til å implementere veldig streng politikk som for eksempel tvunget ansiktsmasker på alle passasjerer, inkludert små barn, hvis helse vil lide som følge av disse retningslinjene. Og hvis dette er sant for Hviterussland, så er det sant for resten av verden. IMF og Verdensbanken ønsker å kræsje alle større økonomier med den hensikt å kjøpe opp alle lands infrastruktur for en billig penge (original tekst; «with the intent of buying over every nation’s infrastructure at cents on the dollar»).

Lenker: Topp-foto, her, tekst oversatt fra Armstrong Economics, her, Fort-Russ, her.

Ser vi ikke her Norges fremtid? 1 mrd US dollar er mye penger. Hvorfor er en lockdown, politistat og portforbud så mye verdt for IMF og Verdensbanken?? Hvorfor lot den norske regjering seg lede til å ville utsette sitt folk for restriksjoner og en kommende politistat? Hadde den norske regjering også mottatt bestikkelser?? Kanskje hadde Bent Høie aldri tenkt å slippe taket i tvangsmetodene, selv om det var det de sa? Hadde vi verre ting i vente?

Hører vi ikke at Høie så gjerne vil tvinge folk til å bruke ansiktsmasker? Og portforbudene, er de rett rundt hjørnet? Kommer da siden bevæpnet vakthold? Ser vi ikke dette allerede fortette seg i land som Australia og New Zealand? Så skulle  altså økonomien kræsjes, hva skulle det bety, egentlig? Hadde vi ikke med de mektigste superkommunister å gjøre? Og hadde ikke alle sin akilleshæl? Hvor var egentlig superkommunistenes akilleshæl, deres svake punkt?

Skal eiendomsverdiene falle, slik som i 1990-92, skal også den norske krona falle? Slik at alt av verdi skal bli billig? Billig for oppkjøp for IMFs og Verdensbankens bakmenn?? Hvis IMF og Verdensbanken frembrakte forslaget ovenfor Lukashenko, står heller ikke FN og WHO langt borte, hvem er de egentlig? Var de tyver som kom snikende i skjul av mørket? Er det disse som nå gjør det politiske liv vanskelig for Lukashenko? Og siden voldelige demonstrasjoner er Georg Soros spesialitet, hvor befinner han seg i dette bildet?

Hadde ikke NATO har stilt opp sine bevæpnede mannskaper rett utenfor Alexandr Lukashenkos stuedør og viftet med sablene? Kan det være at NATO går FNs, WHOs, IMFs og Verdensbankens ærend? Er ikke det merkelig? Er ikke også Norge deres oppdragsgiver? Kanskje hadde Lukashenko rett, kanskje var det vestlig propaganda at han var en forferdelig tyrann og en upopulær, diktatorisk leder? Kanskje var det miljøene som styrte NATO som ville ha sine egne folk i ledelsen av Hviterussland?

Kunne vi ikke være trygge på at Lukashenko var godt informert om hva som egentlig foregikk? Kunne det kanskje være den samme kokken bak koronaviruset brukt i skjulte hensikter mot Europas folk, som også ønsker å forandre landegrensene i Europa? Kan vi gjenkjenne metodene? Fremgangsmåten? Hvem liker å oppføre seg som spøkelseskladden? Hvem liker å trekke i trådene fra det skjulte, mens vedkommende (gruppering) i offentligheten opptrer med pokeransikt?

Lenker: Om betydningen av Belarus, her, NATO benekter, selv om NATO aldri har fortalt sannheten til noen noengang, anklagene fra Lukashenko, her, Pål Steigan om CIAs investeringer i Hviterussland, her.