Sentrum står foran flere år med store voksesmerter

Av Kirkehøyden. 

Cathrin Janøy forlot KrF i 2019 og er i dag gruppeleder for MDG i Drammen. Hun mener overordnede saker som solidaritet og klimaendringene haster for mye til at man kan bruke tid på å bygge opp et helt nytt parti. Dette skriver dagsavisen.no

Mine venner og jeg er kristne konservative, mange av oss forlot KrF. De tok partiet fra 14%+ til under sperregrensen, ved å lyve, bli del av venstresiden og holde oss for narr. 

Vi skal feire når KrF utraderes, og alle kommunistene som har infiltrert partiet fordufter.

Vi vil samles under PDK, som har bombesikre statutter, slik at ingen gjør som Bondevik og KrF, omdannet partiet til et sosialistisk parti bak vår rygg og kastet Israel under bussen.. 

Vi støtter Trump, som har reddet reddet Amerika for Jesus, de evangeliske kristne fra forfølgelse fra muslimen Hussein Obama, inkludert katolikker og kommunistene i DnC. 

De samme folka KrF er i seng med, inkludert Høyre og Venstre - alle snik sosialistisk og pro Islam: «Slay the unbelievers wherever you find them» (koran 2:191). De lider av et dødsønske, de er anti kristne og anti jødiske, de omfavner volds-religionen islam med befaling fra profeten om å drepe oss alle, når de blir mange nok. Og våre landssvikere får ikke nok av dem fort nok inn i landet. Ja, de gir dem til og med statsstøtte for å kalle oss griser og aper.   

Derfor er de alle så begeistret, selv Stefanus alliansen og andre som later som de forsvarer kristne. Så begeistret er de at de vil hente muslimer hvor enn de kan finne dem. Og det unge "sårbare" muslimpakket er allerede i gang med knivstikkingen, på toppen av alle de vantro nordmenn som har blitt regelrett henrettet de siste førti år fra da muslimer ankom uinvitert. Vi er under angrep både innenfra og utenfra.

Kirkehøyden

Kommentarer