Skal nordmenn straffes for å si sannheten?

Av Amund Garfors. 

Sist onsdag innkalte statsminister Erna Solberg, sammen med muslimen og pakistaneren Abid Raja til pressekonferanse. Denne Abid Raja som Solberg utnevnte til landets kultur og likestillingsminister, og uten den minste skam, da FrP endelig trakk seg ut av denne lite ærefulle regjerningen. Ja, der sto Solberg med dette frekke gliset sitt, den svakeste lederen Norge har hatt i moderne tid, og der hun er fullstendig frakoblet fra virkeligheten. 

I tillegg ser vi denne hoverende og tydelig fornøyde Raja. For endelig skal nordmenn få munnkurv eller bli hardt straffet, og der han har fått det som han vil. Jo, der han jobber for islamsk ondskap, og tydelig ønsker oss nordmenn som advarer mot denne forferdelige og skremmende utviklingen vi har fått i landet, skal anmeldes og etterforskes. Altså, vi skal knebles selv om vi bare følger Grunnlovens paragraf om ytringsfriheten og som er hellig. Der ingen politiker bør prøve seg på tilstander vi hadde i landet under nazistene!!!

Hva er dette slags sprøyt, denne såkalte handlingsplanen mot diskriminering og hat mot muslimer? En hatkrimparagraf som skal innrettes mot oss nordmenn og er grovt diskriminerende etter hva jeg kan se. For denne loven, den skal altså gjelde bare for såkalte minoriteter som utsettes for hat. Mens en norsk kvinne som blir rammet av gjengvoldtekt eller en nordmann som blir angrepet med kniv og machete, blir ranet og slått ned så blodet spruter, der skal ikke denne paragrafen gjelde? Hva er det slags omvendt apartheid-politikk Solberg og Raja prøver seg på? Eier de ikke anstendighet eller skam, disse to tølperne?

Kan jeg få spørre Erna Solberg om når hun sist viste den minste bekymring for alle nordmenn som blir utsatt for hat og diskriminering fra muslimene?  Ser hun absolutt ingenting som fortjener litt oppmerksomhet? Hva med noen handlingsplaner, noen nye lover og bestemmelser som gjelde for at vi nordmenn kan føle oss trygg i vårt eget land? Lurer på om denne dama ikke bare sliter med dysleksi, men at hun også er blind og døv? Ja der hun lever i en verden helt for seg sjøl? Eller later hun bare som at det ikke finnes diskriminering, rasisme, trusler og vold som daglig rettes mot nordmenn i stadig større omfang?

Jeg kan fortelle Solberg at det finnes etniske kristne nordmenn som nå er blitt til en minoritet på Oslos østkant.  Og disse nordmenn, de mobbes til stadighet av muslimer. I tillegg ranes de og får slengt etter seg "jævla hvite fanen - og kom deg vekk fra vårt muslimske område"! Men disse nordmenn, de skal ikke omfattes av den nye hatkrimloven! Derimot, dersom de svarer tilbake med samme mynt, da slår denne loven som Solberg og Raja var så begeistret for,  jade slår da inn for fullt. Dette er jo den totale kapituleringen overfor pøbelen!

Likhet for loven er et prinsipp som går ut på at lover skal gjelde likt for alle, og at alle har krav på samme behandling av offentlige myndigheter og av domstolene. Men dessverre, dette gjelder ikke lenger i kongeriket Norge. Her er det en lov for oss nordmenn og en helt annen lov dersom du er muslim. La det være klinkende klart!

Men dette kan vi IKKE finne oss i! Vi må spørre høyt og tydelig hva Erna Solberg og Abid Raja personlig mener om muslimenes måte å være takknemlige for at de fikk bosette seg her, og der vi bruker 300 milliarder på dem i året? Ja, det mens voldtekter, raner, knivstikker, setter biler i brann, overfaller, narkotikadistribusjon,  mens slag og vold går sin gang. Burde ikke denne planen deres som er satt inn mot nordmenn snus 180 grader?  Hvordan ville Norge i dag sett ut dersom vi hadde blitt spart for denne "berikelsen" som vi aldri ble spurt om vi ville ha? Å nei, det er det ingen som vil snakke om...

Sannheten er den at Erna Solberg har med dette siste og skammelige stuntet sitt, erklært krig mot nasjonalstaten Norge, ja krig mot oss nordmenn og alt som er norsk! Absolutt ALT som denne svikefulle regjeringen vil forby, er det heller en god grunn til å støtte og slutte seg til. For Erna Solberg & Co, de har herved erklært at ytringsfriheten skal TILSIDESETTES når det gjelder å kritisere islam. 

Selvfølgelig bryter Erna Solberg Grunnloven ettertrykkelig. Og der jeg ser på henne som nok er forræder som har kommet seg til maktens tinder. 

For det er strengt forbudt å nekte oss å kunne kritisere, skrive, uttale eller si vår hjertens mening om hva det enn måtte være innenfor rimelighetens grenser! Og der islam IKKE skal ha noen særrettigheter - og uten at vi skal bli kriminalisert av denne feige og motbydelige regjeringen! Ja som oppfører seg som de rene  Quislinger!

Ankenes, 28.09.2020  Amund Garfors

Kommentarer