NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

torsdag 15. oktober 2020

Syke menn i maktens hus

Av Kirkehøyden. 

"Donald Trumps håndtering av egen sykdom handler mye om å framstå som en seirende kriger. Han snakker om å vinne, kjempe og krige. Alt handler om å vise styrke. For styrke er synonymt med å være frisk. Men hvilke signaler sender det ut til alle andre som er smittet av korona-viruset, og til alle de som har mistet noen? Pandemien har så langt koste 215.000 amerikanere livet." Dette skriver Une Bratberg i avien Vårt Land, 14.10.2020. 

Så komplett uvesentlig... Finn deg et nytt yrke, Une!

Skal VL skrive om den senile og syke Biden, som tror han skal bli senator? 

Nei, dere er del av et hjerneløst internasjonalt hylekor, som snakker nedlatende om den største presidenten av alle, med en merittliste som er helt hinsides. Han har utrettet mer enn lovet, og han er løgner? Han er full av kjærlighet for sitt folk, nasjon og ja, han har kommet til tro - alt profetert. Noe denne smartingen og USA eksperten visste, som så mange av oss evangeliske kristne: 

Og han vet det vil skje igjen 3 november. 

Trump er "God sent" for å verne Israel/ Guds eget folk. Redde Amerika, ja kanskje også oss, som nasjon og folk, mens VLs agenda sammen med "kyrkjå" er å gjøre oss om til en shariastat. Med full støtte til dem som har lovfestet Holocaust 2, terror organisasjoner og utslettelse av Israel og det jødiske folk. "Kyrkjå" har nettopp avsluttet den årlige Jødehat Uka, som aldri har invitert en eneste Venn av Israel, men gjerne jøder som hater og forråder eget land.

Så har dere fortiet at det var Hillary som drev "Russian collusion" for 12 mill. $. Det var klart i mars 2017, men nå er alle bevisene kommet på bordet. Når de/ hun tapte i 2016, så gjorde Obama & Co et kuppforsøk. På Oslo Symposium buet de Hareide, fordi de leser Norge I Dag og andre kilder, slik også jeg gjør. 

Selv er Hareide, Bondevik og Ropstad totalt uvitende, fordi de leser VL. får med seg Dagsrevyen, TV2 og med Aftenkampen.

Norsk MSM presse og VL? Verdiløse. Hans Rustad/ document har dekket hver detalj korrekt fra juni 2015. Har VL dekket et Trump rally, og et med Biden, hvor ikke ikke en eneste velger møtte opp?  Dere er alle ferdige... 

FØLG MED! 


Kirkehøyden