NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

fredag 30. oktober 2020

Utnevnelsen av Amy Coney Barrett

Av Kirkehøyden. 

Tirsdag den 27 oktober stiller den "kristne" avisen DAGEN med en vanlig løgn artikkel fra NTB i forbindelse med utnevnelsen av Amy Coney Barrett som ny høyesterettsdommer i USA. 

Sinne på venstresida, skriver NTB. 

– "Dere vinner kanskje denne avstemningen, men dere vil aldri i livet få kredibiliteten deres tilbake, raste Demokratenes mindretallsleder Chuck Schumer før avstemningen mandag.

Flere av Schumers partifeller har slengt seg på og rettet skarp kritikk mot prosessen, deriblant visepresidentkandidat Kamala Harris og presidentkandidat Joe Biden.

Det betyr at den konservative fløyen vil kunne dominere domstolen i mange år framover, noe som vil kunne få konsekvenser for blant annet kvinners rett til abort, for likekjønnet ekteskap og for ekspresident Barack Obamas helsereform." kunne NTB fortelle, og dette formidler altså den "kristne" avisen Dagen videre til vårt norske villfarne folk.

Jeg har nettopp sett hele seremonien og gråten tok meg. 


Dette er noe av det største jeg har opplevd som kristen, fordi disse ideene kom også inn inn i vår kristne grunnlov på Eidsvoll, og vi har så mye å takke for. "The founding fathers" var alle troende kristne, og de var i konstant bønn for å komme i mål. 

I dag drifter Norge inn i total ignoranse og aspirerer mot et marxistisk/ islamsk "shit hole." Og de norske "kristne" avisene har mistet gangsynet, for tilfredsstille en hedensk stat antar jeg? 

Grunnloven er for lengst avkristnet med KrF stremmer, inkludert homokirken, som også støtter folkemord på våre barn, så de ikke kan komme til Jesus. Ja, de fordømmer også Guds eget folk. Store deler av "kristenheten" går på gummisåler, og vi har ikke en "God sent" Trump.

Kirkehøyden