Forbereder Joe Biden seg på å innrømme nederlag?

Fra deepstate.news - tipset av Kirkehøyden. 

Rykter vil ha det til at Joe Biden ønsker å sikre seg benådning hos Trump. 

Det kan se ut som at Joe Biden forbereder seg på å innrømme valgnederlag og strekker seg ut til Trump for å forhandle om benådning for alle forbrytelsene begått av ham selv og hans familiemedlemmer. 

Denne påstanden blir tilskrevet en "veldig pålitelig kilde" og ble kringkastet av Lude Media (Gnews.org), den samme gruppen som først avslørte sannheten om Hunter Bidens bærbare datamaskin og alt det opprørende den inneholdt.

En slik benådning vil selvfølgelig beskytte Bidens, men tjener i det vesentlige som en "sellout" av Obama, Brennan og andre deepstate-aktører som ikke ønsker å bli tiltalt for forræderi. Dette er folk som er veldig i stand til, for eksempel, å bryte andres ankler for å få dem til å adllyde. Den offisielle historien om Bidens nylige skade er at Joe Biden brakk ankelen under "lek med hunden sin", men ingen tror det bortsett fra de uvitende.

Påstanden om at Biden søker en benådningsavtale er ennå ikke bekreftet fra andre kilder, men den er dekket i dagens Situasjonsoppdateringspodcast som er lagt ut nedenfor. Her kan du se videoen fra GTV (Guo / Lude Media) der disse ubekreftede ryktene kommer fra:


Kommentarer