Helga Haugland Byfuglien vinner Petter Dass-prisen

Av Kirkehøyden. 

Nettstedet vl.no, som titulerer seg som "Norges største kristne dagsavis", har 10 desember en artikkel om Helga Haugland Byfuglien som vinner av Petter Dass-prisen. 

Det venstreliberale nettstedet skriver bl.a. at Helga Haugland Byfuglien tror det blir viktigere og viktigere at kirken har en tydelig stemme i samfunnsdebatten.

Dette er klart i pakt med Vårt Lands egen agenda, avkristning for å promotere Islam. Hun får prisen for å kjempe for homoekteskap, grov synd, sodomi, folkemord på våre barn, så de ikke kommer til Jesus. 

Viktigst er alltid - ved siden av avkristning, å promotere Islam, med høyt lesing av koranen endog i Nidaros moskeen, tillate en av sine prester å tilbe Allah offentlig. Samme presten sier at Maria ble voldtatt, og alt godtatt fra toppen, som å grise til Bibelen med eget menstruasjonsblod. Grov blasfemi, for å spytte oss sanne troende kristne i ansiktet. 

Så kommer støtten til "palestinere"/ muslimer som har lovfestet Holocaust 2, den totale tilintetgjørelse av Israel og det jødiske folk. Guds eget Folk, så vi vet hvem som råder i liksom "kirken". Det er den samme som sa: "Har Gud virkelig sagt?" - Tror dere Gud sover og slumrer? 

Kirkehøyden

Kommentarer