Knapt en av ti aner hva som reelt foregår

Av Dan Odfjell. 

Slik er det dessverre blitt takket være det dårlig opplyste, det generelt enfoldige publikums-Norge med riksmedier «stats-kjøpte» og derfor «stats-takknemlige» som logrende medspillere, sammen med et NRK mye likt Pravda i det gamle Sovjet. Den kritiserte såkalte «presse-støtten» har gitt alt annet enn norsk mangfold; et tilnærmet enfold. Det var Aps smarte «mangfold-argument» som den gang for mange år siden lurte de borgerlige trill rundt. Med et Høyre i spissen. Skammelig politisk håndverk, om vi kan kalle det det. Verst, som fortsettes.
 
Overskriften i dag fikk jeg fra en debattant på document.no 5/12/20 etter Rustads kronikk «De nye ayatollahene» som presist beskrev stats-desinformasjonen både her i Norge og i USA. Denne Ayatollah og Iran-referansen gjelder det ny internasjonale «presteskapet» i form av de søkkrike globalist- og Hightec-elitene som søker å kontrollere både president-valg og oss alle andre. Gjennom ulovlig avlytting og deretter gjennom påvirkning av det meste, politisk så vel som kommersielt. Med det korrupte Kina i spissen. Nye avsløringer kommer om det og om valgfusket i USA, bare vent.
 
En psykologisk krigføring føres altså mot den vestlige verden fra deres udemokratiske eliter, dvs fra dem som mest frenetisk er opptatt av å kontrollere oss. Som gjennom mediene forsøker å overdøve alt og alle. Slik at folkeflertallet ikke forstår realiteten, dvs hvem som dreier 75% av det norske folket ubevisst i autoritær retning. Alt mens finans-elitene underhånden generøst støtter venstresiden. Søkkrike globale eliter som arbeider mot oss vanlige mennesker; som Georg Soros og andre som skjult støtter sågar vold til formålet: deres «liberalistiske ønskede verden» til en oppnådd og seg lønnsomme tumleplass, populært kalt globalisme. Som støtter Antifa og BLM og oppmuntrer til sivil så vel som voldelig ulydighet. Farlig totalitært i sin retning. Og statsministeren roper ikke en gang oss et varsku. 
 
Unnskyld fru statsminister, men når De og Deres minkende tilhengere ikke viser et fnugg av motvilje eller kritikk mot det helt opplagte valgfusket i USA - hvilken stilltiende u-demokratisk «moral» utviser dere ikke da? Dersom demokratene svindler seg til president embetet, skal ikke det kunne påtales? Er ikke heleren like skyldig som stjeleren? I tidligere tider var det iallfall så. Er disse Trump-haterne alle gjort til frontkjempere for en FN totalitær verdens makt - med det beviselig korrupte kommunistiske Kina i spissen? Mot alle oss andre. Nemlig, når de søkkrike elite-globalistene i realiteten forakter den lille mann og kvinne? Vi vet Ap og Jonas Gahr Støre personlig ikke er fremmed for fusk og fanteri, sågar ren løgn. Men De, Erna Solberg, er også De makt-fordervet blitt? Spille-regler, teller ikke de lenger? Da stakkars oss, ærlige nasjonalister.
 
De som ikke aksepterer at et enormt valgfusk har funnet sted i USA - et sant demokrati totalt uverdig - er enten hjernevasket eller blind. Hva velger Deres rådgivere, fru statsminister? Skal NRK få lov til å tildekke tildekningen, med Dem stilltiende? Hvor flau ønsker De å gjøre Dem overfor den tenkende del av befolkningen. Når sågar 37% av demokratene medgir fusket? Men selvsagt ikke de korrupte lederne deres. I Norge har riksmediene, mest gjennom «Deres» monopolistiske NRK, frembrakt et helt uberettiget og farlig Trump-hat. Derfor og av mangel på sann informasjon vil 75% eller mer av det norske folket tro at USA valget gikk for seg både rett og riktig. Ærlig talt, har ikke det med særs grov ensretting å gjøre, fru statsminister? Er det slik partiet Høyre ønsker Norge og Ola og Kari globalistisk forført etc?

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant.

Kommentarer