A letter from the chairman, republican central committee, Nye county, Nevada

Av P54. 

Så, hva kommer heretter? Jeg har ikke opplysningene, men jeg kan gi deg milepæler å se etter når de kommende dagene utspiller seg:

1: Forvent at nødsendingssystemet skal være aktivert. FCC ga nylig ut et memorandum som snakket om kravene i føderal lov om å sende meldinger fra presidenten til publikum. Se denne lenken: https://postimg.cc/5HF68691

2: Forvent forvirring. Vi er i en kamp for republikken vår mot eliten som forsøker selve kuppet som de beskylder Trump for å gjøre. I kamp vil det være desinformasjon, men vet at planene blir oppfylt.

3: Forvent at høytstående arrestasjoner vil finne sted de neste 12 dagene og når som helst. Du kan våkne en morgen for å finne at noen på høyt kontor ikke lenger er der.

4: Forvent at dette blir en humpete tur helt til slutten. Dette er ikke et TV-show der ting løses på 45 minutter.

5: Regn med at flere bombshell bevis blir frigitt fra nå til 20. januar.

6: Forvent en slags internettavbrudd eller strømbrudd: Facebook, Twitter, Instagram og Gmail vil sannsynligvis bli berørt. Hvis du ikke har opprettet alternative kommunikasjonsformer nå, ville det være lurt å begynne å danne dem selv om det bare er å sjekke naboene dine.

7: Forvent at Trump skal innvies 20. januar!

8: Forvent at den executive ordren fra 2018 og / eller insurrection act blir vedtatt. Dette betyr IKKE krigsrett. Husk at vi har vært i unntakstilstand siden 2018, noe som gir presidenten mange muligheter til å handle.

Disse tingene kan skje utenfor rekkefølgen og noen kan skje flere ganger. Som jeg har fulgt nøye med, har mange ting vært og er i spill mens vi snakker. Husk at Trump ikke har og vil ikke gi opp. Han tar faktisk sin embedsed for å forsvare grunnloven mot utenlandske og innenlandske fiender veldig alvorlig. Dette er grunnen til at det blir slik panikk i DC: de vet at Trump vil kjempe mens kongressen bare ruller over på ryggen.

Jeg har nevnt dette før, men det tåler gjentakelse. Ingen av oss ville trodd det vi alle nå vet, bortsett fra at Trump og teamet hans nøye har tatt seg tid til å vise det til publikum. Vil du vise hva Kongressen synes om deg? Fremhever at stimulusregningen bare sendte $ 600 til hver amerikaner, men milliarder til andre land (utbetalinger, hvitvasking). Vil du vise omfanget av samarbeid med KKP på alle regjeringsnivåer? Ta med flere søksmål mot valgsvindel fra de lokale domstolene helt til Høyesterett, som viser hvor frekke og forræderske dommerne er. Vil publikum se hvor rigget valgsystemet har vært i mange år? Legg bevisene åpent slik vi har sett. Selv denne uken har vi sverget vitnesbyrd fra Italia om at Leonardo-forsvarsentreprenøren brukte satellitter til å endre stemmene fra vårt valg i USA fra Italia. Disse Dominion-stemmemaskinene sendte aktivt data til Tyskland, Serbia, Kina, Iran og nå Roma. Denne korrupsjonen er MYE større enn noen av oss forventet, men ingen av oss hadde trodd det før nå. Dette er grunnen til at ting ser ut til å ha tatt så lang tid.

Nå er den amerikanske offentligheten våken og klar til å ta tilbake sitt lenge glemte ansvar for å holde de valgte tjenestemenn ansvarlige. Jeg har hørt fra mange av dere hvor opprørt dere er over den åpenbare og forsettlige tilsidesettelsen av sannheten og rettferdigheten.

Når dagene utspiller seg, la oss opprettholde kommunikasjonen mellom oss og prøve å hjelpe naboen til å forstå hva som skjer. Slå av fjernsynet, ettersom de har vist at de tydeligvis bare forfalsker media for å opprettholde kontrollen over tankene dine. Fortvil ikke, men be for vårt land, for Trump og hans støttespillere, og om at en nasjonal omvendelse blir påvirket over hele landet.

De neste 12 dagene vil være noe å fortelle barnebarna! Det er 1776 om igjen!

Når jeg skriver til deg i dag, er jeg ikke i tvil om at dette brevet vil finne mange av dere knust under tyngde av fortvilelse eller kanskje tapt i en labyrint av forvirring. Det er mitt håp at når du er ferdig med å lese dette brevet, vil du være i stand til trygt å bli med millioner av andre som støtter presidenten med ytterligere fire år.

La meg være tydelig: Trump vil være president i ytterligere fire år. Biden blir ikke president. Ja, jeg vet at det er sjokkerende ord i disse sprø dagene.

Jeg har blitt kontaktet av mange som sa: "Det er over ..." og "Trump innrømmet tapet ...". Ingenting av det slaget har funnet sted. Gå tilbake og hør på videoene hele veien. På intet tidspunkt nevner Trump engang Bidens navn. På intet tidspunkt sier han at han innrømmer. Han sier at det vil være en fredelig overgang til en ny administrasjon, og han sier at dette bare er begynnelsen. Disse setningene er viktige å merke seg. Faktisk vil vi ha en ny administrasjon som består av en ny visepresident og kabinett, ettersom de nåværende har gjort forræderiet fullstendig. Jeg vil komme nærmere inn på dette om kort tid.

Vi gjør det bra å huske at Donald Trump i mer enn fire år har vært fem skritt foran alle i hvert forsøk på å avspore ham, anklage ham eller forvirre ham. For eksempel kunngjorde han på valgkvelden tidlig om morgenen at han "ikke ønsket en dump av stemmesedler klokken 04.00." Hva skjedde på bare noen få korte timer nesten nøyaktig 04:00? En enorm stemmeseddel mengde fant sted som viste at han allerede visste at den kom til å finne sted. Det var et offentlig ord til fiendene i landet vårt at han var på dem. Vurder også den nylige hendelsen ved hovedstadsbygningen i DC. Trump var sen med å snakke engasjementet og snakket deretter om en rekke rehashed ting til publikum på 500K +, men dette skapte et problem. Ser du, hvis Trump hadde snakket i tide og kort, ville MAGA-publikummet ha vært ved hovedstadsbygningen med Antifa-fraksjonen og sannsynligvis ville blitt trukket inn i striden ved et uhell og forvirring på grunn av mengden. Mens Trump snakket sent og lenge, ble MAGA-mengden BESKYTTET og SEPARERT fra Antifa-gruppene. Det ville være veldig klart at det forkledde Antifa-folket var 95% + av menneskene i bygningen. Igjen imot Trump fordi han var et skritt foran dem. Dette var tydeligvis en iscenesatt begivenhet som skulle skylde på Trump-støttespillere og prøve å ramme Trump slik at den 25. endringen kunne brukes av Kongressen, men den mislyktes. Nevermind de mange videoene som viser at politiet åpner portene for Antifa (de kjempet seg ikke inn) og deretter ledet dem gjennom hele bygningen.

Jeg sier alt dette som bare to eksempler av mange som ikke på noe tidspunkt har vært vår kamp i desperasjon.

Nå kan du spørre: “Hvorfor har ikke Trump arrestert noen ennå? Hvorfor måtte dette gå helt til kongressen? " Flere grunner: For det første har Trump holdt fast på å følge loven og grunnloven. Han gir alle, uansett hvor skitne, muligheten til å gjøre det rette (noen ganger med advarsler som telefonsamtalen med Georgia utenriksminister nylig). Han presset saker gjennom domstolene, han presenterte bevis for lovgivende forsamlinger, og han ba til og med visepresidenten om å gjøre det rette. Men med svik av Pence og Kongress er forræderiet nå fullført, og ingen kan si at Trump ikke lot prosessen fullføres før han handlet. For det andre, for å tømme sumpen, må du vite hvem som er sumpdyrene. De kan smelte godt sammen med folkemengdene. Men den falske hendelsen i hovedstaden avslørte de endelige forræderne for hvem de var uavhengig av partitilhørighet. Trump spylte dem ut av skjulet.


P54

Kommentarer