De som hater Donald Trump

Fra Norvald Aasen. 
Til redaktør Vebjørn Selbekk.

I avisen Norge IDag av 15. jan. 2021, finner jeg "Ukens sitat", Sagt og ment: Det skremmende sitatet er fra redaktøren i Dagen, Vebjørn Selbekk:

"Her i Norge, som i USA, er det dessverre et faktum at det er i visse kristne miljøer at støtten til Donald Trump har vært sterkest. Nå må det tas et oppgjør med dette livsfarlige, destruktive og udemokratiske tankegodset i norsk kristenliv" osv.
 
Det er skremmende tankegods du selv legger for dagen her, Selbekk. Så kristenfolket som støtter Trump er altså livsfarlige? Men du har jo dine allierte i de venstreekstreme og ateistiske miljøene i Norge som ikke en dag har unnlatt å hetse og drive heksejakt på den presidenten som det amerikanske folket valgte i 2016, og som har måtte forlate sin post etter et valg som bør være svært vanskelig å tenke seg har gått rett og rimelig for seg. Trump fikk ved dette valget rundt 20 millioner flere stemmer enn da han ble valgt i 2016, hvor kommer da stemmene til Biden og Harris fra, kan du forklare dette Selbekk? Er det noe her som ikke stemmer, Selbekk?

Og du mener de som har støttet Trump kommer fra udemokratiske miljø, hvor er ditt demokratiske sinnelag når du vil ta et oppgjør med de du kaller "livsfarlige" kristne. Skal ikke hver enkelt få lov å tenke selv og vurdere hva som er rett eller galt utfra egen mening og egne tanker? Dere er nok en sammensveiset gjeng i hatet mot Trump, både fra det voldelige blitzmiljøet og andre venstreekstreme sammenslutninger, når det gjelder avsky mot den mannen som amerikanerne valgte i 2016. Jan Hanevold har profetert om at Trump skulle bli president i fire nye år til, skriver du. Har ikke Hanevold like stor rett til å støtte Trump som du har til å hate Trump? 

De norske systemmedia, med saftig pressestøtte, har selvfølgelig bundet seg til maktens mast ved å være lønnet av makten selv. Venstremedia har gjennom fire år vært så fanatisk hatsk overfor Trump at mennesker med egen tankekraft har måtte innse at den daglige dosen med hat og sjikane mot Trump er bygget på ren ondskap. Det er beklagelig at avisen Dagen, i likhet med avisen med det misvisende navnet " Vårt Land" har funnet seg vel tilrette i det politisk korrekte hatet til President Donald Trump!         
 
Norvald Aasen, Brekka 115, 6983 Kvammen
Tel: 57731844
Kvammen, 20.01. 2021

Kommentarer