Det onde applauderes - av de enfoldige og onde

Av Dan Odfjell. 

Slik er verden uten Jesus, Guds sønn. En verden av løgn og ondskap, som idag applauderes av de mange makt- og selvopptatte. For idag innsettes Joe Biden som president, ikke fordi han personlig gjorde seg fortjent til embetet. Men fordi han er fremmet av og nå representerer anti-krist, dvs motstanderne av sannhet og et reelt demokrati. En trist dag for amerikanske velgere som nå trues av sensur, forfølgelse og manglende retts sikkerhet. I et illegitimt korrupt regime, med alle midler til å overvåke og straffe deg. Et stats kupp. Et dårlig omen for resten av den frie verden.

Men dagens innsettelses seremoni bar preg av alt annet enn folkelig jubel slik som for Donald Trump for fire år siden. For både demokrater og republikanere kjenner nok på at noe skikkelig galt har skjedd. Trump ble folkelig reelt valgt i 2016 mot alle odds, og han gjorde alt hva han lovet under valgkampen og mere til. Han lovet også å gå etter den skjulte elite sump-makten i Washington og ellers. Folket ville gi Trump nye fire år for det, men fordelsfolkene og de korrupte elitene ville ikke lenger forstyrres av en outsider. Derfor har de i over fire år på alle mulige og umulige måter motarbeidet ham. Med løgn og skamløse påstander.

Eliten hvitvasker seg nå, usle korrupte kryp som later seg demokratiske. Nei, Trump ble valgt av folket og for sitt patriotiske 2016 program som han overholdt. Det inkluderte opprydding i Obama sfæren og maktelitene i Washington, også kalt sumpen dvs bestående av arrogante lobbyister og mange fordelsfolk. Bidens innsettelsestale tale idag var «tullprat» og står ikke til troende, dog globalisten Erna Solberg priset den. «I dag har demokratiet seiret, mine venner» var Bidens frekke påstand, mens der motsatte er tilfellet. For Biden-valget var et statskupp etter alle solemerker å dømme og alt vil komme frem etterhvert. Problemet med omeletter imidlertid er at når de først er laget får du dem ikke tilbake i eggene igjen.

«Hvordan presidentvalget i USA kan ha blitt stjålet» het et langt og godt innlegg 18/1/21 på document.no skrevet av den amerikanske statsviteren Claes G Ryn. Som på en nøktern  og sympatisk måte grundig tok for seg hva som allerede vites. For amerikanske medier har aktivt og bevisst skjult hvem Joe Biden virkelig er, ifølge Ryn. Som sa at det vil det ta en stund før hele det amerikanske folket finner ut av det hele. Når de gjør det, vil det sannsynligvis øke sinnet over det som allerede blir sett på som et stjålet valg. For mediene har vært absurd ensidige i behandlingen av de to president kandidatene, også i Norge. Samt mørkleggingen av alle anklagende om svindel.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer