NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

tirsdag 5. januar 2021

En elite-ledet "Great Reset" etter corona-pandemien

Av Spikeren. (Kilde: RT). 

Dette er hvordan fremtiden KAN se ut i 2021 - hvis de kontrollerende elitene får sin vei: 

Med utvikling av vaksine ser menneskeheten ut til å vinne kampen mot coronaviruset. Men noen av elitene som planlegger et "Great Reset" etter corona-pandemien, ønsker ikke å gå tilbake til det normale. Her er hva de har planlagt i stedet.

Da lockdowns og maskemandater ble en del av dagliglivet det siste året, ba politikere verden over borgerne om å godta "The New Normal." Uttrykket ble allestedsnærværende, men etter hvert som vaksiner kom nærmere distribusjonen, ble den setningen erstattet med en ny, "The Great Reset", brukt til å beskrive de monumentale endringene i menneskesamfunnet som trengs i en post-coronavirus-verden.

The Great Reset ble avduket i mai av Storbritannias prins Charles og World Economic Forums Klaus Schwab, og er en ambisiøs plan for å skape et mer likestilt, kontantløst, integrert og bærekraftig globalt samfunn. Verdensledere har tilsynelatende meldt seg på planen, med slagordet, "Build Back Better", som hadde en fremtredende rolle i den påtroppende amerikanske presidenten Joe Bidens kampanjemeldinger. 

Forfalt liberalisering, eller teknokratisk ny verdensorden? Meningene om planen er delt mellom de som tror det er skuddet i armen verden trenger, og de som tror det vil få Cyberpunk 2077 til å se ut som en utopisk drømmeverden. Uansett hva du mener, her er en titt på 'New Normal' som venter i 2021 og utover.

Vaksine pass for alle

Selv World Economic Forum (WEF) har erkjent at utstedelse av borgere med immunitetspass, eller vaksinasjonssertifikater, kan vise seg å være "kontroversielt." Det har imidlertid ikke stoppet regjeringer som leker med ideen. Storbritannia "utforsker" ideen om å lage en digital "frihetspass" -database som bare gir tilgang til offentlige steder for mennesker som kan bevise en negativ Covid-test, mens Irland og Israel har diskutert å forby uvaksinerte fra visse rom. Frankrike kan forby uvaksinerte fra offentlig transport.

Slike grep har blitt hardt kritisert av talsmenn for borgerlige friheter, men de som skyver dem bryr seg ikke. "Forbered deg på en form for helsepass nå," skrev den tidligere britiske statsministeren Tony Blair  forrige uke. “Jeg kjenner alle innvendingene, men det vil skje. Det er den eneste måten verden vil fungere på, og at lockdown ikke lenger er den eneste handlingen."

Regjeringer er kanskje ikke i stand til å tvinge innbyggerne til å ta et forhastet og bivirknings-omspunnet jab under våpen, men de trenger ikke. Reiselivsbransjen har allerede sagt at de vil kreve bevis på vaksinasjon for å fly det kommende året, og etterlater wannabe-reisende med et enkelt valg: Ta jabben eller bli hjemme. Flyselskapet Ryanair kokte ideen ned til et enkelt slagord: "Jab & go!"

Digitale IDer og sosiale kredittpoeng

Vaksinasjonsjournalen din er bare en liten del av identiteten din som arkitektene bak Great Reset vil ha tilgang til. I et innlegg på julaften la WEF frem en ambisiøs plan for å lage en digital identitetsapp som tar sikte på å gi en offisiell identitet til mer enn en milliard mennesker over hele verden som sies å være uten. Registrering av verdens befolkning er et mål som deles av FN, og WEFs foreslåtte app vil gjøre det mulig for brukere å koble seg til 'smarte byer', helsetjenester og finansielle tjenester, reiseleverandører og offentlige avdelinger. 

Veien fra en slik "App" til "et merke på sin høyre hånd eller på pannen", som det står i Joh 13,16 er sannelig ikke lang. På betalingskortet ditt finner du f.eks. en flat datachip som kan brukes til "tapping". En slik flat chip kan enkelt settes inn under huden på pannen, for så å leses automatisk av scannere hvor du enn ferdes.

Ønsker vi en elite-ledet 'Great Reset' etter Covid? Nei, det vi trenger først, er å kvitte oss med den globalistiske tilnærmingen som fikk oss inn i dette rotet. Dette skriver Norman Lewis i RT 18 nov, 2020. 

Spikeren