FRP spytter grunnfjellet i ansiktet

Av Kirkehøyden og Amund Garfors. 

Den 17 januar skriver Kirkehøyden en kommentar angående document's artikkel "Etter tapet av oppslutning for FrP prøver Listhaug å ufarliggjøre nazi-stempelet".

Kirkehøyden skriver følgende:

"Sammen med to kamerater var vi de første som møtte opp på Sagamøtet, og vi støttet dere i tykt og tynt. Vi fant nazi kortet så urettferdig mot oss velgere, Hagen og FRP, og her får vi det altså fra Listhaug som gav oss slikt håp for partiet i 2015.
 
Jeg ble kjent/ venner med en gruppe konservative evangeliske kristne og Israelvenner på en blogg i 2014, og nesten alle er desillusjonerte FRP velgere. En av dem kjente en av mine venner fra Saga kino. Han var stuert på en cruisebåt, mens min nye venn var telegrafist. De hadde egen FRP lokalforening om bord - tenk det.
 
Liberalistene og det perverse FRPU/ "pot smoking" kan ta over, og dere ender som KrF (2 %) og Venstre (helt ute). Der kan AP også havne, med den samme forakten for grunnfjellet som FRP nå viser. Hagen fikk både skikkelige arbeidsfolk og kristne over til FRP.
 
Se på SP, de har flagget det nasjonale en smule og føyk i været, takket være sviket til FRP i regjering. La meg legge til at det er mange år siden jeg så en video der Siv Jensen ankommer et Bilderberg møte i Canada. Har de lovet deg en internasjonal karriere, sammen med Erna? Sammen har dere drevet rent landsvik mot vårt kjære fedreland.

Denne kommentaren deler Kirkehøyden med en del av oss på mail, og Amund Garfors svarer følgende:

Mange takk for din mail, Kirkehøyden!

Ja du var en av de aller første som møtte opp den gangen på Saga Kino, og der du fikk en hyggelig samtale med Anders Lange, før møtet startet, husker jeg du fortale meg en gang. Og hva tror du Anders Lange ville sagt om dagens begredelige tilstand i dette partiet som han den gangen dro i gang? Jeg tror han ville ha gjort som Jesus gjorde i templet, da han jaget ut disse fariseerne som brukte templet som et kasino. Og der de pengevekslerne dreiv sin business. 

Nei det er bare ikke til å tro hvordan FrP er blitt forvandlet til et parti som kaller oss som er glad i landet vårt for NAZISTER! 

Vi som har seilt under det norske flagget på de sju hav et helt liv, som har vært stolt av landet vårt, skipene vi seilte på og det norske flagget som vaiet der akterut. Ja der vi var med på å få valuta inn i ei norsk slunken statskasse mens vi var sterke og unge. Ja, vi betalte villig inn skatter og avgifter, fordi vi var glad i landet vårt og trodde på ei god framtid. Men denne framtid den tilhører ikke oss lenger, men muslimene som globalistene innenfor Høyre og Ap og resten av kjeltringene. Ja der de t.o.m  klarte å lure med seg FrP i dette  største landssviket etter 9.april 1940.

Jo sannelig, jeg hørte hva Sylvi Listhaug sa, for hun kalte meg og andre nasjonalkonservative, inkludert Geir Ugland Jacobsen for nazister! Og derfor, aldri mer en stemme til dette foraktelige partiet! For det finnes nemlig ingen tilgivelse for en slik formastelige og ufin uttalelse av ei som jeg tidligere trodde på! Sylvi Listhaug virker nå kun som ei som prater etter hvilke vei vinden blåser, ikke ulikt slik Carl I. Hagen også dreiv med ei stund. Ja det er mange av oss som føler at vi er blitt direkte rundlurt av både Listhaug, Siv Jensen, Tybring-Gjedde, P.W. Amundsen og Helgheim. Alle disse har vært harde i sin tale mot den muslimske innvandringen, eller en invasjon av mennesker som ikke på noen måte passer inn i vårt kristne, siviliserte og tidligere så gode land.

Tro meg Kirkehøyden, for det som nå foregår i FrP, det er begynnelsen på slutten for dette tidligere nasjonale partiet som fikk min stemme i mange år, bortsett fra den tiden jeg var medlem av Demokratene, et parti jeg trodde på. Men oppdaget fort at det var lite action og mest prat der også.

Ja tenk om Siv Jensen kunne være så ærlig at hun gikk ut og fortalte det norske folk hva vi skal med et parti som lar seg styre av Erna Solberg og globalistene. Ikke minst disse forferdelige Bilderbergerne i Høyre? Siv Jensen burde snarest fortelle oss hvorfor det aldri har kommet så mange muslimer til landet enn under FrP sine år i regjering! Ja hun må også fortsette og fortelle oss alle om hele strategien, ikke minst til oss gamle sjøfolk som er sanne nasjonalkonservative, som vil beholde det gode gamle og trygge Norge. Som er sterkt imot EU, som vil ut av rottereiret FN som er overtatt av muslimene (Saudi-Arabia) ikke minst globalistene og kjeltringene i Davos som skal styre oss derfra.

Og bare for å ha fått sagt det, for det må bare ut; når en politiker er så historisk kunnskapsløs som både Siv Jensen og Sylvi Listhaug er, så burde de aldri ha fått lov til å ha makt i et land som Norge. Ikke vet Siv Jensen hva globalisme er, og Listhaug vet ikke engang hva nasjonalkonservatisme er. Men jeg har en liten mistanke til at de spiller dummere enn de egentlig - der også disse to feministene, liberalistene og globalistene som de er, ja der de har bøyd seg for overmakten, pengene og karrieren. Og der de villig svelger unna og blir foret av kommunistglobalismens agenda. Der Sylvi Listhaug fikk godt betalt for å stemple oss alle nasjonalkonservative som elsker vårt land og vårt eget folk som høyreekstremister og nazister. For ei forferdelig skam!

Ja, slik kan derved kommunistglobalismen gjøre et politisk kupp i USA - og deretter ligger nemlig Europa åpne for neste akt. Dette vet den europeiske politiske eliten, og som bruker slike undermålere og forrædere som Jensen og Listhaug i sin kamp mot demokratiet. For uten at USA først ødelegges, så ville kampen om Europas framtid blitt langt vanskeligere!

Vi ser nå tydelig at både Tybring-Gjedde, Carl I. Hagen og heller ikke disse to damene har mye til overs for Donald Trump, der de heller anerkjenner og ønsker en kinesiske puppet som Biden på plass i Washington. For når jeg hørte på TV hva både Hagen og Gjedda lirte av seg av uhyrlig tale og forakt overfor Donald Trump, da innså jeg at det finnes nå ikke et eneste borgerlig parti i Norge som ikke støtter opp om kommunist-globalismens agenda og som Trump har motarbeidet i fire år.

Jo sannelig, så klarte disse menneskene som har utgitt seg for noe de ikke var, og rundlurt, meg inkludert, der de fremsto, ikke minst Listhaug, som var den lureste og mest listige av dem alle. Ja en av de som turte å ta opp upopulære temaer om innvandring, IS-terrorister, kriminelle i hovedstaden og integrering. Noe som aldri har fungert. Mens hun reiste til Stockholm for fire år siden, til en bydel kalt Rinkeby, hvor de utenlandske og importerte kriminelle herjet fritt, hvor ingen kunne snakke svensk og alle levde på sosialen. Og der hun kom tilbake og skremte livet av folk flest, der hun var den rene stemmemagnet for FrP. Ja hun klarte å redde Erna fra å måtte gi fra seg makta til Gahr Støre. Men når alt kom til alt, så var det bare ord og svada. For sannheten er den, at hun fungerte bare som FrPs alibi, kun for å sanke stemmer. Og det verste av alt, Tybring-Gjedde og Hagen, som vi alle trodde på, de sto også for en helt annen kurs, eller de viste seg akkurat like udugelige som disse to kvinnfolka! 

Et historieløst og farlig feilskjær fra Sylvi Listhaug er ille nok, men langt verre blir det når folk som Geir Ugland Jacobsen, en sann nordmann av beste merke blir sparket ut av et parti som vi trodde sto opp for landet vårt. En hedersmann som bare utfordret globalisten Siv Jensen og våget å stille spørsmålstegn om denne vemmelige og farlige globalismens klamme hånd. En EU-hånd som er ute etter å ruinere og stjele landets resurser.

Ja vi husker alle da FrP var et parti som sto opp for Norge, for nasjonalstaten og som var imot en livsfarlig innvandring til et sårbart og lite land. Men nå har Siv Jensen i sin tid på tronen klart å forandre partiet til noe tannløst, ja bestående av puddinger, antinasjonale liberalister som logrer og er blitt pudler for globalistene og tar ordre fra fascistene i Brussel. Ikke minst den gamle kommunisten Merkel i Berlin. Og det mens de glemmer hvem de har å takke for at de kan kjøre i sine svarte limousier, få millionbeløp inn på konto og leve i sus og dus på folkets skattepenger. Og det mens diktatoren Siv Jensen destruerer partiet til et kamuflert parti langt ute på venstresiden. Det hele er til å spy av!

Jo det er mange av oss som burde ha skjønt tegningen for lenge siden. Ikke minst da Siv Jensen begynte å vise de samme takter som Stalin i sin tid hadde. Og ikke minst burde vi våknet for fire år siden da Sylvi Listhaug uttalte da hun ble spurt om hva hun mente om Donald Trump. Da kom svaret kjapt fra henne, og som jeg aldri skal glemme, da hun sa følgende; at hun ville ha stemt på Hillary Clinton og holdt seg for nesen. Samtidig som både hun og Jensen tok skarp avstnd fra hedersmannen Jimmie Åkesson og SD i Sverige.

Nei noe falskere enn disse og mer nedrig tale kan man neppe finne. For selv angivere har en høyere status enn slike som forteller gode nordmenn at vi er nazister og bærme bare for at vi vil beholde våre kjære fedreland!

Mvh Amund

Kommentarer