NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

tirsdag 12. januar 2021

Jeg radikal, fordi jeg støtter Trump?

Av Dan Odfjell. 

Nei, det er jeg ikke, heller ham enn den halv-senile og gjennomkorrupte Biden. For jeg er konservativ og forferdet over det som skjer i USA. Og om hvordan våre norske medier totalt greier å forvrenge virkeligheten. Men så representerer dessverre sistnevnte den stats støttede globalistiske venstresiden - som klart vil Norge som nasjon til livs. Vi nasjonalister teller ikke lenger, best erstattet med islamister? Se Sverige, utopisk iler vi bevisst etter dere.

Det som skjer i USA er bare rystende, ikke minst at vår utopiske statsminister holder med Biden-administrasjonen og de utspekulerte kreftene som gjorde sitt eget «script» - nemlig at Trump oppfordret til stormingen av Capitol Hills, slik MSM og Biden kreftene feilaktig legger det ut. Les da heller Hans Rustad 9/1/21 nøkterne forklaring under tittelen “De lange knivers natt i Washington, CNN vil stenge ned Fox News». Dette er rent anarki. Se Venezuela, dere får følge. 

At det amerikanske folket reagerer med raseri er forståelig. Valget deres ble frastjålet dem. 
Og det ved hjelp av skjulte udemokratiske krefter - samt nå sågar fratatt ytringsfriheten ved at Big Tech overvåker og sensurerer internettet, og mere til. Trump er plutselig utestengt fra Twitter, hans viktigste kommunikasjons kanal. Det etter at han i fire år har vært mer enn herset med. Biden-kreftene oppfører seg som kommunister, i selveste USA, helt surrealistisk det hele.

Dette er krig om ytringsfriheten og slik om det vestlige demokratiet, fra Tech-oligarker og udemokratiske krefter som, tildels for sølv penger, står i ledtog med Kina og kyniske politiske operatører. Som inkluderer George Soros og søkkrike globalister som ikke tenker på den lille mann eller kvinne, kun på seg selv. Det rare er at de støttes av nyttige idioter også innen vår egen regjering. Til en forandring nevner jeg ikke navn. Noe må jo overlates til fantasien i all denne galskapen. Som ødelegger landet. Med vitende vilje?

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant