Universitetsprofessor sier heteroseksualitet er 'tragisk'

Jane Ward
Fra TheBlaze. Tipset av Kirkehøyden.

En professor ved University of California-Riverside sier at heterofili er et "tragisk" konsept som foreviger kvinnehat, leder menn til å støtte giftig maskulinitet og bryter opp forhold.

Som fremhevet av Campus Reform, sier Jane Ward, professor i kjønns- og seksualitetsstudier og selvbeskrevet lesbisk, at "heteroseksuelle forhold" er dårlig for mennesker og deres mellommenneskelige forhold fordi de fremhever ulikhet.

I en desember-artikkel for Insider argumenterte Ward for at menn og kvinner i det store og hele egentlig ikke liker hverandre.

Insider Julia Naftulin rapporterte: "Hun synes synd på hetrofile mennesker, spesielt hetrofile kvinner, som vanligvis rapporterer om noen av de laveste seksuelle tilfredshetene i samfunnet, sa Ward til Insider. Mannlig kultur som lærer dem at de både trenger, og likevel bør nedverdige, kvinner."

"Det ser virkelig ut som at straighte menn og kvinner ikke liker hverandre veldig mye, at kvinner bruker så mye tid på å klage på menn, og vi har fortsatt så mye bevis på kvinnefeil," sa Ward til uttaket. "Fra et LGBT-perspektiv ser [heteroseksualitet] faktisk veldig tragisk ut."

Et annet sted i diskusjonen sa Ward at COVID-19-pandemien også "avslører heteroseksualitetens tragedie for mennesker som kanskje ellers ikke hadde tatt hensyn til den."

Ward er også forfatter av en bok med tittelen "The Tragedy of Heterosexuality."

I en uttalelse sa Ward til Campus Reform at hun skrev boken fordi hun "elsker straighte par" og håper å bedre utdanne dem.

"Jeg skrev denne boken fordi jeg elsker straighte mennesker, og fordi forskningen om heterofil ekteskapelig tilfredshet i løpet av livsløpet viser at straighte par sliter med å balansere forpliktelser mellom arbeid og familie, og dette fører til frustrasjon og harme for mange straighte kvinner, spesielt " sa Ward.

Kommentarer