Utrensking av konservative handler om venstresidens krig mot troen

Av P54. 

Det er en misforståelse der ute at venstresidens handlinger handlet om å stille president Trump og hans støttespillere av hevn, av frykt eller av rent politiske grunner. Dette er ikke sant.

Vi har hørt mange teorier om hvorfor venstresiden tar ned konservative kontoer gjennom Big Tech. Mange mener det er av bekymring for hva president Trump og hans støttespillere vil avsløre, spesielt om valgfusk. 

De tror egentlig ikke at han forårsaket Capitol-opptøyene til tross for fortellingen de universelt har omfavnet. Andre mener det bare er dem som er hevngjerrige; uten å frykte noe og at de bare lever ut det de har drømt om å gjøre de siste fire årene. Uansett teori ser det ut til at de alle kommer ned på politikk. Dette er unøyaktig.

Sannelig, nyttige idioter som Twitter Jack Dorsey og Facebooks Mark Zuckerberg kan tro at det hele er politisk. Eller de kan være fortrolige med sannheten, som er dette: Å undertrykke konservative stemmer er forberedelser for å øke krigen mot de trofaste, spesielt kristne. Så mye som mange av oss ønsker å tro at dette bare er ubetydelig når de forbereder seg på å støtte en Biden-Harris-administrasjon, så er det ikke det. På de høyeste nivåene av makter og fyrstedømmer handler dette om å forsegle kommunikasjonskanaler når de begynner sine planer om å ta ned Kirken (menigheten).

Det er ingen annen logisk grunn for at de skal gå til angrep nå. De vant. De jukset for å vinne, men planen deres var så fullstendig og konspirasjonen deres var så utbredt at sannheten tilsynelatende har tapt. Likevel, jeg er fremdeles 50/50 på at president Trump vil vinne rett og slett fordi det nå er helt i Guds hender. Patriotiske menn og kvinner klarte, til tross for vår beste innsats, ikke å "stoppe valgtyveriet." Og ja, det spilles fremdeles, spesielt med "italiensk forbindelse". Men vi har kommet inn i tidsrammen der alt som kan korrigere valget, må betraktes som et mirakel.

Men hvis vi antar at den nåværende veien mot fullstendig demokratisk kontroll i Washington DC er realisert, og hvis vi også antar at venstresiden mener at det er det uunngåelige utfallet på 11 dager, hvorfor kjemper de så hardt for å oppheve konservative og fjerne president Trump en uke foran skjema? Svaret er fordi de fremdeles følger befalinger fra ondskapens krefter, og at befalingen har veldig lite med politikk å gjøre. Kontroll i DC var ikke målet. Det var et skritt mot deres virkelige mål om å svekke potensialet for troen på å forbli sterk og for å spre evangeliet.

Våre religiøse friheter kommer til å bli angrepet med alt de har fra og med 21. januar hvis Joe Biden faktisk blir innviet. Det er derfor det vekker avsky i meg når folk ber meg om å unngå politiske diskusjoner og bare fokusere på "vekkelse" eller spredning av ordet. Menneskene som lager slike kortsiktige argumenter, har ikke lest biblene sine nok. Gjennom hele tiden var motstand mot religiøs forfølgelse og undertrykkelse av det bibelske verdensbildet avgjørende. Bare Jesus selv kunne heve seg over politikkens verdslige bekymringer, og til og med tillot han hyllest når det ble nødvendig ... men bare en hyllest i dens beslektede form.

Det er en veldig god artikkel om å gi til Caesar det som er tilhører Caesar på Oak Ridge Baptist Churchs nettsted. Denne artikkelen, skrevet i 2019 i mye fornuftigere tider, så den amerikanske regjeringen i et positivt lys. Det vi ser allerede før neste regjering blir installert, er det motsatte. De kommer etter oss, ikke bare som konservative, men enda viktigere fordi en stor del av oss er kristne. De politiske angrepene er en røykskjerm for sluttspillet. Deres sanne motiver er og har alltid vært å avskaffe våre religiøse friheter.

Det ble bestemt av akademikere ved Frankfurt-skolen i de tidlige årene av det 20. århundre at årsaken til at spådommene til Karl Marx ikke gikk i oppfyllelse, var fordi han undervurderte noe. Han følte at økonomisk evolusjon og politisk revolusjon var i ferd med å skje, kanskje i hans liv. Han var overbevist om at kommunisme ville bli den rådende kraften bak alle nasjoner. Da det ikke skjedde, brukte Frankfurt School mye tid og energi på å forstå hvorfor.

Deres konklusjon: Tro. De mente at overholdelse av religiøse forskrifter forhindret den marxistiske drømmen i å oppfylles. Det er grunnen til at deres utvikling av ny-marxisme i tiårene som fulgte kulminerer med det vi ser i dag. Det siste hinderet for å realisere nymarxismen som et globalt system er religion, særlig kristendommen. Dette er grunnen til at "The Great Reset" og konspirasjonen om å velge Joe Biden skjer samtidig.

Dette er også grunnen til at det er tåpelig å løsrive vår tro fra verden, inkludert politikk. De kristne som fordømmer de som driver politikk, sitter ikke i en hule og lever et munkeliv, leser bibelen eller ber hvert våkent øyeblikk med en og annen pause for å spise en gresshoppe som de kommer over. De jobber fremdeles, ser på TV, spiller spill, Tweeter eller gjør hva de gjør for å tilbringe sine våkne øyeblikk. Å protestere mot å kjempe for våre religiøse friheter, enten det er gjennom valg eller aktivisme, er hykleri. Og den tristeste delen er at dette er folket som vil protestere heftig mot slike påstander om urettferdighet.

Vi må kjempe for våre friheter som kristne, akkurat som så mange i Bibelen gjorde. Moses motsatte seg ikke Farao og ba om at Guds folk skulle være frie fordi folket hadde fått medlidenhet. Han fikk beskjed om å be Farao om å la sitt folk gå, slik at de kunne tilbe Gud. Vi er på randen av å være i en lignende tilstand av religiøs undertrykkelse hvor våre rettigheter blir hemmet. Nei, jeg tror ikke vi kommer til å være slaver (Gud forby), men enhver hindring for tilbedelse er en form for undertrykkelse. Og mens Farao Bidens digitale hærer omgir oss, er det fremdeles noen som hevder at vi trenger å løsrive oss fra politikken og bare fokusere på vekkelse. Når vekkelse er forbudt - og det er i den retningen denne nasjonen går politisk - vil da de som taler for ikke å blande seg inn i politiske kamper endelig innse at spredning av evangeliet inkluderer å opprettholde våre rettigheter til å gjøre det?

Nei, det vil de sannsynligvis ikke. De finner bare noen andre å klandre.

Vi forsto ikke omfanget av motstanderens plan før. Vi forstår sannsynligvis fortsatt ikke det selv nå. Men vi vet nå at det er stort, og alternativene våre blir raskt begrenset. Hvor langt er vi villige til å gå for å beskytte våre friheter?


P54

Kommentarer