Våre dagers STASI media "skryter av Donald Trump"?

Fra Norvald Aasen. 

Til Anders Magnus og Tove Bjørgås, NRK. 

"President Trump har levert på løftene", sa NRKs USA korrespondent Anders Magnus på P2's nyhetsmorgen den 19.01. 2021. Men det overskygges, mener Magnus, av at Trump har gått til angrep på demokratiet. Men Anders Magnus kan spare seg falskhet og hykleri!
 
Det er så utrolig frekt å komme med noe sånt som skryt av Trump etter at Anders Magnus gjennom hele valgkampen har drevet sjikane og hets mot Trump i så grov grad at det som kalles nyhetsformidlingen er uten verdi. Om det skulle finnes noe som kalles skam i NRK og de øvrige mediamiljøene så ville det vært naturlig at Anders Magnus og de andre reporterne, fra det som jeg nå kaller norsk Stasimedia, hadde rødmet av skam over sin fremferd bare ved å se seg i speilet.
 
Trump har blitt beskyldt for løyner og mye annet som kunne få den enfoldige lytter og seer til å vrenge seg i forakt for den presidenten som det amerikanske folket valgte i 2016. Men venstresiden har aldri kunne fordøye at fru Clinton ble slått ved valget den gangen. Og venstresidens gatepøbler herjet amerikanske byer i lange tider etter dette valget, men sånt ble stort sett ignorert av norsk stasimedia. Og da vi så fascistisk og BML gatepøbler herje med vold og ødeleggelser i amerikanske byer opp mot årets valg, der branner og plyndring gjorde hele bydeler til krigssoner, da kunne Tove Bjørgås fortelle fra USA at majoriteten var fredelige demonstrasjoner. Jeg må bare si: At det går an! Man kan da ikke trekke andre slutninger enn at norsk stasimedia sine utsendte til gateslagene var tilhengere av pøblene og at ødeleggelsene var ok? Og dette var tydeligvis ikke angrep på demokratiet!
 
Etter en reportasje under årets valgkamp der ingenting ble spart på når det var snakk om hets og heksejakt på Trump, fortalte Anders Magnus at under et valgarrangement i Texas hadde biler med Trumptilhengere forsøkt å presse en buss med Bidensupportere av veien, og at Trump hadde tvittret at han støttet sine tilhengere. 

Jeg skrev da til A. Magnus og spurte om dette var sant, for i samme reportasje gjentok A. Magnus gang på gang at Trump lyver. Og jeg spurte om fremstillingen av det som hadde skjedd var sant eller om også Anders Magnus løy på presidenten? Texaspolitiet tilbakeviste historien som Magnus hadde fortalt, saken var snudd på hodet.
  
Jeg fikk aldri noe svar fra Magnus. Vi må da forstå at mediafolk og journalister nedlater seg ikke til å svare vanlige mennesker, om en da ikke gjør slik Ole Torp gjorde mot meg, og ba meg øyeblikkelig skaffe meg profesjonell hjelp, etter at jeg en gang hadde kommet med en kommentar etter en av hans reportasjer. Og venstresidens metoder om slik profesjonell hjelp kjenner vi også fra andre totalitære samfunn. Det er jo forskjell på venstresidens mediafolk som er på et høyrere trinn på samfunnstigen enn der vi vanlige dødelige må lære oss at vi befinner oss.
 
Donald Trump har såvisst ikke angrepet demokratiet, dette er også en av løynene om ham. At demonstranter ble sluppet inn i Kongressbygningen gjorde det trolig mulig for infiltratører fra venstresidens fascister og BML å starte ødeleggelser og vold inne i bygningen, slik disse gruppene er så inderlig godt er trenet til, og som nok er akseptert. Men sånt forteller ikke mediafolkene fra norsk stasimedia.         
 
Deres oppgave er tydeligvis å skru så mye hjernevask inn i skallen på sine lyttere, seere og lesere at disse slutter å tenke selv og tar alt som kommer fra journalister og reportere som sannheter. I Norge har størsteparten av innbyggerne gjennom fire år blitt matet med alt som kunne få enhver til å føle avsky for Presidenten og de som valgte ham. Minner om et videoklipp fra Kringkastingsrådet der dets leder, Kokkvold, bl.a. fortalte at det ville være unaturlig for NRK å være nøytral overfor Trump. Altså skulle ikke sannheten om Presidenten fortelles. Han fortalte også at av de 55 mill. amerikanere som stemte på Trump i 2016 var det endel mindre bra mennesker som var troende til litt av hvert, og at Trump var en "vulgærianer", hva nå dette betyr? Ved Kokkvolds side satt en nikkende kringkastingsjef, Thor Gjermund Eriksen. Og deres hatlinje mot Trump har de nok gjennomført til punkt og prikke, og fått folk til å tro på seg.
 
Ikke så få ganger de siste fire årene har vi hørt innslag på Dagsrevyen (TV2 har jeg forlengt blokkert ut) der det har vært omtalt saker som kunne ramme president Trump. Da ble det oftest spurt fra "nyhets"studio på Marienlyst slik: Og hvor alvorlig er dette for Presidenten. Da svarte alltid reporteren fra USA: Dette er meget alvorlig for Presidenten! Det var tydelig avtalt fra begge sider om hvordan det skulle spørres og hvordan det skulle svares.
  
Oppildnet av norske stasimedia sine hatreportasjer har en nesten samstemt media funnet ut at det må gjøres noe drastisk med de som er så frimodige at de nektet å tro på media sine hatrepotasjer fra USA. Sjefsredaktør Selbekk i avisen Dagen mener at det må tas et oppgjør med det "livsfarlige" tankegodset i kristne miljøer.

Også sjefsredaktøren i bygdeavisen Firda i Førde, Kai Aage Pedersen (ex NRK) har stukket hode ut av gjøkuret sitt og lyst forbannelse over en Trump som har smertet ham gjennom 4 år, (Firda, 8/1, 2021). "Trumpugraset må lukast vekk", mener han.

Det er liten grunn til å blåse av slike planer og trusler når vi tenker på historiens oppryddinger og fjerning av meningsmotstandere etter gammel rødbrun sosialistisk mønster og omfang.    
 
Kom aldri med negative kommentarer til venstreekstreme mediafolk, de vet best selv, og de er umåtelig hårsåre.

Men etter media sin oppførsel mot President Donald Trump, og hans velgere, kommer jeg heretter til å benevne alle norske media på venstresiden som STASI media!
 
Norvald Aasen, 6983 Kvammen. 
24/1 2021

Kommentarer