NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

lørdag 9. januar 2021

Will Trump Pull The Trigger?

Av P54. 

Det eneste spørsmålet nå er: Vil Trump trekke avtrekkeren og slippe løs de militære arrestasjonene?

Merk at Trump ikke har lojaliteten til den amerikanske hæren, og heller ikke av mange toppgeneraler. Han trenger ikke det. Trump har Chris Miller på DoD, og ​​han har lojaliteten til Special Operation Forces, SOF-kommandoen, sammen med Space Force, Air Force og de fleste amerikanske marinesoldater. Det er alt han trenger.

Trump må nå aktivere et militært alternativ for å forsvare republikken, enten via Insurrection Act eller annen militær myndighet. Han har satt alt på plass akkurat nå. Det er viktig at Trump tålmodig forsøkte å forsvare republikken gjennom domstolene og gjennom Kongressen, og så på at hvert alternativ var oppbrukt på grunn av ekstrem korrupsjon, kriminalitet og svindel i hele systemet. (Selv SCOTUS ble kompromittert på samme måte som Pence har blitt kompromittert: utpressing, utpressing og pedofili.)

Trump hadde bestemt seg tidlig for at han ikke ville handle før alle sivile muligheter var oppbrukt. Fra klokken 3 i morges er dette punktet nå nådd. Det er to alternativer igjen for å forsvare Amerika nå:

1: Trump påberoper seg alternativet for militærmyndighet og starter massearrestasjoner.

2: Bevæpnede patrioter reiser seg for å forsvare nasjonen og erklære uavhengighet fra tyranni.

Som jeg har uttalt i podcastene mine over Situasjonsoppdatering, oppfordrer vi Trump til å velge alternativ nr. 1 slik at alternativ nr. 2 ikke blir aktivert spontant over hele landet, og sannsynligvis kaster nasjonen inn i en varm borgerkrig.

Mulighetsvinduet for Trump til å påberope seg hans militære autoritetsalternativ er veldig smalt: Kanskje så lite som 72 timer fra nå.

Hvis vi ikke ser handling fra Trump i løpet av de neste 72 timene, kan vi først konkludere med at han sannsynligvis har kastet inn håndkleet. Inntil da må vi følge nøye med og prøve å se hva som faktisk skjer bak kulissene for å forsvare denne nasjonen.

Trump har ikke gitt opp. Amerika er ennå ikke tapt, selv om det riktignok er veldig, veldig nær vippepunktet.

Men noen ganger i historien kan de mest dramatiske resultatene av sannhet og lys bare komme etter den mest alvorlige lidelsen gjennom mørket. I dag er Amerikas mørkeste dag, men det kan enda følges av seier.

GOP er ferdig.

En siste tanke for denne artikkelen: GOP er ferdig. 80+ millioner Trump-tilhengere vil ikke lenger støtte noen GOP-kandidat fra og med denne dagen. Vi lærte i går kveld at GOP vil forråde Amerika når det teller, og fra og med denne dagen fordømmer vi GOP og oppfordrer alle lesere og støttespillere til å bli med oss ​​i den fordømmelsen.

Aldri send donasjoner til GOP igjen.

Aldri stemme på en GOP-kandidat noen gang igjen, med mindre de heter "Trump."

Tro aldri på noe som en GOP-sleiping lover i noen valgtaler eller kampanjeannonser.

Det er noen få unntak fra GOP-forræderiet, slik som heltene Matt Gaetz, Jim Jordan, Josh Hawley og noen få andre, men i går kveld viste oss at når det virkelig teller for vårt land, vil GOP forråde oss alle når det er politisk praktisk for dem å gjøre det.

GOP som parti er like død nå som DNC.

Det eneste spørsmålet som er igjen er om USA også er død, og vi vet ikke svaret helt sikkert før vi ser hva Trump gjør de neste dagene.

P54