Avisene: den 4.statsmakt, en vits

Av Dan Odfjell. 

Noe den kjente spaltisten og tidligere redaktøren Ragnar Larsen innsiktsfullt omskrev på document.no 17/2/21 med sine konklusjoner under overskriften «Kritisk presse In Memoriam», altså til minne, som avgått ved døden. Og nådig var han slett ikke når han avslutningsvis enkelt men brutalt betegnet riksmediene bare som «statsmaktens medløpere». Og de frie medier som Document og Resett som snart de eneste som formidler velbegrunnet seriøs samfunns kritikk - begge nettsteder med store og stigende lesertall. Folket synes endelig i sig.

Å få bekymringsfull virkelighet frem til folk flest bekjempes av statsmakten - med selveste vår statsminister til rors - ja helt i spissen. En karriere globalist som bare later seg demokratisk. For i snart 8 år - angivelig som borgerlig - har hun tillatt vårt demokratiske mangfold ytterligere forvitret, likt sine sosialist-ideologiske forgjengere. Hvordan, jo særs enkelt: hun har bevisst ikke bare tillatt men øket sistnevntes presse- og annen statsfinansiert folke-ensretting. Altså, ingen vesentlig politisk forandring overhodet å spore. Og innvandringens nedsider er stadig tildekket, ved henne hverken å ville erkjenne eller rapportere fra Sverige. Det er bevisst å villede det norske folket.

Når jeg er kritisk til statsministeren er det også fordi hun er uvillig en gang å fortelle, ja forklare oss fedrelandspatrioter dagens politiske kurs. I et valgår er optimisme og glad-nyheter, ja løfter til velgerne noe som normalt samler stemmer. Når Erna Solberg som Høyre leder ikke vil forklare seg betyr det bare at hennes anti-norske politikk til fordel fremmede og diktatoriske konstellasjoner bare skal fortsette. Altså, fortsatt motstrøms etniske nordmenn, og med seg selv på lag med NRK-sjefen og løgn-pressen og forøvrig til forveksling lik Ap og hele venstresiden. Noe som burde hjelpe frem helt andre og nye og nasjonal konservative partier, andre enn de nåværende Stortings-partiene, det er nå min tro, ja mitt håp.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer