Lever vi nå i galskapens tidsalder?

Av Amund Garfors. 

Ja man kan jo virkelig begynne å undre seg over hvilken tid vi nå lever i, der verden nå har fått en pandemi som har satt det meste på hodet. En hører om Corona, Covid-19 og en livsfarlig virus som kineserne har fabrikkert og spredt med åpne øyne. En må jo innrømme at det er blitt ganske komisk å se alle disse som springer rundt med disse munnbinda over nese og munn. Der de mest ligner på bankranere som er i ferd med å gå til aksjon...

Komisk er det også å lese at nå er grensa mot Sverige totalt nedstengt, ikke bare fra norsk side, men nå tar svenskene igjen og stenger sin grense mot Norge som et slags takk for sist. Og der de t.o.m vurderer patruljering med helikopter for å stanse de som måtte prøve seg å passere uten papirene i orden. Og snart skal vi vel også stenges inn ved portforbud og politi som patruljerer gatene?

Jeg er ganske sikker på at dette vanviddet er storm i et vannglass. Store deler av det medisinske miljøet kjenner til det hele, og de spiller med i dette hysteriet, der også de vet at viruset er skapt i et kinesisk laboratorium. Men ingen tør å si det høyt, da det hele minner meg om eventyret om "Keiserens nye klær" - der man lurer på dette kan være sluppet løs som et uhell? Eller om det faktisk har vært en hensikt bak denne ondskap? Ja nemlig for å spre viruset, for å få maksimal oppmerksomhet og kaos i samfunnet?

Og det er liten tvil om at vi vil komme til å se og oppleve store konsekvenser i tida framover. Etter hvert når konkurser, permitteringer og oppsigelser vil sige inn, så vil nok folk flest forandre oppfatning om myndighetenes medvirkning. Og da kommer aggresjon og sinne mot dem som har forårsaket problemene. Ja som kunne vært tatt fatt i på et mye tidligere tidspunkt, grunnet et virus med dødelighet på 0,05%!  Og som rammer mennesker over gjennomsnittlig levealder. Der jeg vil påstå at disse enorme og kostbare tiltakene som holder på å lamme hele samfunnet, er langt mer skadelig enn dette kinesiske viruset som noen er frekke nok og har begynt å kalle for det engelske muterte virus. Utrolig hvor de kryper for kineserne?

Hovedproblemet i Norge er det ekstremt høye antallet sysselsatte i den offentlige sektor som på nåværende tidspunkt føler seg økonomisk trygge og som mest sannsynlig finner hjemmekontor-tilværelsen svært behagelig. For slike arbeidstakere er det status quo. Og man støtter gjerne opp om lockdown og alt annet som ikke rammer dem sjøl. Denne såkalte dugnadsånden som Erna Solberg jatter så varmt om, den gjelder med andre ord ikke for disse. Kanskje ikke så rart at den tilliten vi en gang hadde til politikere og myndigheter i stor grad nå har forsvunnet i dette egoistiske samfunnet. Ja sammen med den førte ødeleggende politikk de siste tiårene? Som jeg ikke skal komme inn på denne gang.

Mitt store ønske nå, det er at vi vil se en betydelig forandring av Stortinget ved høstens valg. Disse døgeniktene og skjelettene som har bitt seg fast på Løvebakken, de må bare ut! Når t.o.m FrP har sviktet så totalt, så må de forstå det går en grense for alt. Demokratene og PDK er nå kraftig i siget. Og jeg tror folk nå ønsker politikere som de kan stole på, og som ikke minst snakker sant om en galskap som har inntatt landet.

For nå må vi ha nye strateger med ekte omsorg for innbyggerne og ikke sjarlataner med knefall mot overnasjonale institusjoner som EU, Davos, FN og ikke minst Kina, mens de sviktet Donald Trump og fikk den kriminelle Biden på plass i Washington. En tragedie som vi enda bare så vidt har sett begynnelsen på.

Jeg er ganske overbevisst om at skuta må snus, og der trenden vil kunne forsterke seg jo nærmere valget vi kommer. Og det fordi folk flest tenker at vi får den samme politikk uansett om de velger Høyre eller AP. Tiden er nå inne for helt andre typer politikere enn disse papegøyene vi har slitt med i årevis. For hva har vi egentlig å tape med å få dem bort? Tror ikke jeg er den eneste som har mistet all tillit til disse i "stortingspartiet" - dvs disse såkalte folkevalgte som trolig har brukt de samme Dominion-maskinene her, som under høstens valg i USA?

For de er i mine øyner på ingen måte folkets tjenere, men heller en ny politisk adel. Og de er kun lojale mot seg selv og partiet sitt som bestemmer alt. Og da er det på høy tid å bytte dem ut med "andre partier" og håpe på store  politiske endringer etter høstens valg. Og ikke minst en mer edruelig holdning overfor Covid-19, pandemier som kommer og går og til politiske strateger som gjennomskuer hele bedraget!

Ankenes, 2/2-2021  Amund Garfors

Kommentarer