Mer om Biden og valgjukset

Av P54. 

Kinesiske datamaskiner brukt i Cyberwarfare Attack på 2020-valg i USA kjøpt av Hunter Bidens kinesiske investeringsfirma BHR, hevder kilder

Datamaskiner i Kina brukt til å gjennomføre et nettverksangrep mot det amerikanske valget i 2020 ved å bytte stemmer fra president Trump til Joe Biden, ble kjøpt av Bohai Harvest RST (Shanghai) Equity Investment Fund Management Co., Ltd. (BHR), sier kilder.

Investeringsfondet BHR ble stiftet i 2013. Hunter Biden kom inn i BHRs styre og tok en aksjeandel mens faren var visepresident.

"Som svar på et spørsmål fra The Post, erkjente pressesekretær i Det hvite hus, Jen Psaki, at Hunter Biden fortsatt var en investor i Bohai Harvest RST (Shanghai) Equity Investment Fund Management Co., kjent som BHR," rapporterte New York Post i februar 5, 2021.

En krigshandling

Kinas nettverksangrep på det amerikanske presidentvalget var en krigshandling som ble utført for å gjennomføre et kupp i USA ved å nekte president Trump en annen periode. Joe Biden ble installert etter Kinas cyberwarfare-angrep stjal millioner av stemmer fra president Donald Trump, ifølge kilder til cybersikkerhet. Mange av Joe Bidens 43 utøvende ordrer signaliserer en omstilling med Beijings kommunistregime. Biden White House er tilbake i virksomhet med Beijing, akkurat som Obama-Biden White House gjorde.


BEIJING, KINA - 18. APRIL 2011 - Visepresident Joe Biden og Xi Jinping, generalsekretær for det kinesiske kommunistpartiet, ler sammen etter en bankettmiddag i Folkets store sal. (Offisielt hvitt husfoto av David Lienemann)

BHR ble etablert i 2013 kort tid etter at visepresident Biden og Hunter Biden fløy til Beijing ombord på Air Force Two.

Flere selskaper BHR har betydelige investeringer i var de samme selskapene som har blitt utsatt for å ha trengt inn i valget i 2020 via et nettangrep.

IP-adresser eid av disse kinesiske selskapene var målrettet mot det amerikanske valget i 2020. Hunter Biden har direkte eierskap i de samme selskapene, ifølge en rettsmedisinsk dataanalyse av amerikanske regjeringssikkerhetsentreprenører.

Informasjon om Hunter Biden og BHR ble levert til FBI i 2015. Navnene på de kinesiske selskapene som ble identifisert og gitt til FBI var de selvsamme kinesiske selskapene som angrep det amerikanske valget. Også det ukrainske selskapet der Hunter Biden en gang hadde hatt en eierandel, var involvert i USAs valginnblanding.

En rettsmedisinsk dataanalyse viser at internettprotokoll (IP) -adresser eid av kinesiske telekom- og teknologiselskaper, inkludert Huawei, Alibaba Cloud, China UniCom, U-Cloud og China Mobile Tietong, hacket IP-adresser som eies av fylkeskontorer og statskontorer som håndterer valgdata i slagmarkstatene under det amerikanske valget i 2020 3. og 4. november.The American Report brøt den originale historien om utenlandsk valginnblanding.

Klikk her for å lese mer: The American Report

P54

Kommentarer