Minst 271 dødsfall, 9 845 bivirkninger etter COVID-vaksinering så langt: CDC-data

Av P54. 

Dataene indikerer at dødsfallene, rapportert av vaksinesskadesporingssystemet for US Centers for Disease Control, for det meste skjedde innen 48 timer etter at vaksinen ble administrert

1. februar 2021 (LifeSiteNews) - Minst 271 mennesker har dødd etter å ha blitt vaksinert for COVID-19 per 22. januar, ifølge amerikanske regjeringsdata som ble offentliggjort fredag. Dødsfallet ble rapportert til VAERS, vaksinesskadesporingssystemet for US Centers for Disease Control (CDC).

Totalt 9 845 bivirkninger muligens knyttet til COVID-19-vaksinene laget av Pfizer og Moderna har blitt registrert av VAERS så langt, selv om det faktiske antall tilfeller sannsynligvis er langt høyere.

Individuelle søk kan ikke kobles fra VAERS, men leserne kan finne dataene i CDCs online søkeverktøy. MedAlerts, en populær CDC-dataaggregat fra tredjeparter er for tiden nede.

VAERS, et frivillig overvåkingssystem, tar bare opp rundt 1% av vaksineskadene, viser en rapport fra Harvard-forskere fra 2010.

En VAERS-rapport sier at 179 mennesker har dødd siden de fikk Pfizer’s jab, og at 94 har dødd som fikk Moderna-vaksinen. Nye data vil bli publisert av VAERS hver fredag.

En annen VAERS-rapport indikerer at flertallet av disse dødsfallene har skjedd innen 48 timer etter at vaksinen ble gitt.

Mer enn 25 millioner amerikanere har fått doser av enten Pfizer-BioNTech eller Moderna-skuddene, som ble godkjent for nødbruk i forrige måned etter mindre enn ett år under utvikling. Vaksinene, som fremdeles er teknisk eksperimentelle, tilsier ikke å forhindre asymptomatiske COVID-19-infeksjoner eller vare lenger enn ett år. Minst en kongressmedlem har allerede testet viruset positivt etter å ha fått begge dosene av Pfizer-skuddet.

En tyveåtte år gammel mann uten eksisterende forhold eller oppførte medisiner ble "unresponsive" i New Jersey to uker etter at han fikk Pfizer-vaksinen i desember, forteller en VAERS-rapport. Han ble erklært død etter å ha blitt satt på hjerte livsstøtte.

I Arizona opplevde en 88 år gammel kvinne med leddgikt og høyt blodtrykk “[i] nitial smerter bak i hodet og ekstrem hodepine” og oppkast etter å ha tatt Pfizer-skuddet.

"I en nødsituasjon gikk [hun] i [en] koma og ble intubert," skriver hun i oppskriften og la til at hun fikk boret en [h] ol i hodeskallen for å avlaste presset. "

"Mye blødninger i hjernen - anuerisme fører til døden omtrent 14 timer etter første symptomer," legger rapporten til.

En eldre Florida-mann med en "ren helse" "ble syk 3 timer etter vaksinen og ble funnet død 1 dag etter vaksinasjonen", heter det i en oppskrift fra begynnelsen av januar. En 45 år gammel mor i Georgia døde "midt på natten" etter vaksinasjon med Moderna jab dagen før, lyder det i en annen rapport. Nesten identiske tilfeller er rapportert over hele USA, som de fra Miami fødselslege Dr. Gregory Michael og en helsearbeider som er vaksine i California.

VAERS bemerker hendelsene til fire eldre kvinner, hvorav de fleste hadde overlevd COVID-19, som alle døde i Kentucky sykehjem samme dag innen få timer etter at de fikk Pfizer-skudd fra samme parti.

Åtte ufødte babyer, mange av dem på siste termin og ellers sunne, ble også abortert eller dødfødte like etter at mødrene deres mottok Pfizer-vaksinen, ifølge VAERS. Pfizer har advart om at "graviditet bør utelukkes" før vaksinasjon.

VAERS rapporterer også om dusinvis, om ikke hundrevis, av svekkende, ikke-fatale reaksjoner på vaksinen, inkludert kramper, hjertestans og blødning.

COVID-19-vaksineprodusenter, samt FDA, har total immunitet mot ansvar knyttet til skader forårsaket av vaksinene, og det er få rettsmidler for ofre eller deres familier. Det føderale programmet som har til oppgave å håndtere erstatningsforespørsler fra COVID-19-vaksineskader har nektet 90% av kravene de siste ti årene.

De nye dataene fra kommer bare dager etter at National Institutes of Health oppgraderte sin anbefaling av ivermektin, et generisk, virushemmende legemiddel som har vist seg å behandle viruset. Flere observasjonsstudier og randomiserte studier har vist at ivermektin betydelig reduserer risikoen for død fra COVID-19 uten alvorlige bivirkninger.

Kilde: Lifesitenews

P54

Kommentarer