NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

mandag 15. mars 2021

Fire år gamle Amadeuz lærer seg matematikk

Av Kirkehøyden. 

VG skriver om Fire år gamle Amadeuz som lærer seg matematikk. Amadeuz (4) har oppdaget spill-appen «Albert», og har det morsomt mens han regner matte. – Dette vil vi fortsette med for å holde interessen og læringen i gang, sier mamma Louice.

Jeg regner med at Arbeiderpartiet og SV vil forsøke å innføre forbud mot en slik app for matematikk. 

Helt siden 60 tallet har begge partier hatt som strategi å senke det akademiske nivået.

Strategien var basert på tanken om nordmenn fikk sann utdannelse, særlig i de klassiske fag, ville de  stemme konservativt. Det samme skjønte også Demokratene i USA på 60 tallet, der nivået i realfag er så lavt at de, som Norge, må importere den arbeidskraften som trengs - endog fra u-land. 

Da Indira Gandhi satset bevisst på realfag i hver skolestue i dette store landet, senket Norge og USA, nivået i den offentlige skolen helt bevisst. 

Arbeiderpartiet ledet ann, men SV var ivrig med, og politiske infiserte lærere fra venstresiden satte planen ut i livet. Inn kom politisk propaganda, og pensum om hvor fantastisk sosialisme er.

En helg skulle DnB overhale sine datasystemer. Innslaget på Dagsrevyen viste et rom fullt av indere. Dere lot fagutdannelsen være frem til 1994, men da fagarbeidere og andre skikkelige arbeidsfolk stemte FRP, ødela dere de flotte yrkesskolene, med lange tradisjoner, for å få inn propaganda og indoktrinering - skjult som teori. De hadde en perfekt blanding av relevant teori og praksis. Jeg tok eksamen i 1965, og gikk rett ut i jobb etter 10p måneder.

Heldigvis så dreper ikke Polen sine barn i mors liv, så de kunne sende oss snekkere og annen uunnværlig arbeidskraft. Likedan ble sjøfolkene våre sparket (NIS), og vi kan ikke lenger bemanne vår egen marine, ja det har vært snakk om å bruke utlendinger - filippinere. Alt sammen fordi vi har en ignorant politisk klasse, som ikke har peiling på hva de holder på med.

Masseinnvandring av mistilpassede "flyktninger" har samme formål i Norge som i USA. Skape og sementere en stor underklasse, som skal gi makten til venstresiden til evig tid. Det sørgelig er at de borgerlige konkurrer på samme marked nå.

Kirkehøyden