NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

onsdag 24. mars 2021

Følelsen av håpløshet trenger på

EU vil heller prioritere egen befolkning.
Foto: John Thys, Pool via AP.
Av Dan Odfjell. 

Når vår myndigheter under globalisten Erna Solberg ledelse gir våre nasjonale Covid vaksine- tilbuds-opsjoner vekk til ukjente andre, for videre formidling til korrupte afrikanske land og andre da vet ikke jeg hvor galskapen og denne pretenderte godheten slutter. For hvor dumme og uprofesjonelle og naive kan vi bli? Selv EU forstår galskapen: "Norge er alene om å gi bort vaksiner til fattige land: EU vil heller prioritere egen befolkning". For vaksinene i hendene på despoter kan videreselges til blod pris - om de ikke reserveres deres innerste korrupte sirkel. Det var Tore Kristiansen på document.no 21/3/21 som rapporterte saken, ikke detaljene.
 
Og kommentarfeltet som fulgte, luktet svidd av ren myndighets-forargelse, med god grunn. Der tapte Høyre flere prosent poeng på gallupene. For ikke bare forfordeler regjeringen til fordel for uregjerlige, mest muslimske innvandrere i Oslo-området, dvs våre nå katastrofalt manglende vaksine-doser, de belønner de ufortjente på bekostning av pensjonerte gamle nordmenn som har betalt skatt og bidratt til et godt samfunn i alle år, nå undervurdert som for gamle og for unyttige til å kunne hensyntas. Dette er toppen på urettmessighet som burde få alle eldre og alle deres barn til å protest- og stemme inn bare nye partier til politisk forandring til høsten. For Norge er med EU i bakleksa med å skaffe befolkningene vaksine raskest mulig. En ubehjelpelig koloss på leirføtter som nå må be Russland om hjelp.
 
Jeg bor i fattige Chile. Norge er blitt et utviklingsland sammenlignet med effektiviteten der. Jeg har fått mine to doser og det skjedde raskt: Vi kjørte opp til fire moduler i veien og ble vaksinert enkelt, sittende, gjennom bil-vinduet. En kø på 50 biler fikk vaksiner i løpet av en time, og slik fortsatte det hele dagen. Fordelene var ikke en masse folk sittende tett sammen på hospitaler med innbyrdes smittefare. Og langt dyrere og langsommere vaksinering. Det virker på meg som norsk bestilling av vaksiner har vært ennå verre og dårligere organisert enn selv innen deler av EU. Hvilket gir vår regjering regelrett stryk. Men det hører du ikke når Erna prater og prater og forherliger seg. For her er alle partiene i regjeringen med i det negative dragsuget. Danmarks statsminister og Østerrikes tilsvarende reiste resolutt til Israel for hjelp. Mitt Chile er nummer to i verden etter vinneren Israel, full-vaksinert midten april. Norge nær et år etter.
 
Men tro ikke embetsverket under Ap eller SV eller andre hadde vært bedre, de er de samme folkene. Og Jonas Gahr Støre er akkurat som Erna, opererer i de samme virkelighetsfjerne høyere luftlag uten bakkekontakt. Vekk med dem alle sammen, nye partier og mer jordnære folk må få styre. Blir de bedre? Det gjenstår å se. Men verre kan det overhodet ikke bli, så hva har vi å tape med nye koster som sier de vil forandring? For meg er høstens valg et protestvalg mot dagens både innenriks- og ikke minst utenrikspolitikk. Norge dummer seg loddrett ut, som en naiv spurv i tranedans. Vi har ingenting i Sikkerhetsrådet å gjøre, absolutt ingenting annet enn å påføre oss selv unødvendige utgifter - til unyttige «noens» selvforherligelse. Verst, våre penger går i de korruptes lommer.
 
Sett Norge først, det eneste landet vi har. Frykten og følelsen av håpløshet blir ikke mindre når vår globalistiske milliard-om-strøende statsminister på Geilo nylig demonstrerte at hun gir blaffen og forbryter egne Covid regler, som vi andre straffes for. Dette viser hennes arroganse og totale hovmod. Globalisme og nazisme vil fremtidig kanskje begge bli til skjellsord, det ville ikke forbause meg. Og det aller mest avslørende, det beste jeg noensinne har lest om denne  galskapen sto Kent Andersen for 19/3/21 med kronikken «En velfortjent knytteneve mot EU eliten og venstresidens ny-rasister». Han har meldt overgang til Demokratene noe som er god grunn nok alene til å stemme på det partiet til høsten. For galskapen må stoppes, han har forstått det. Les selv.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant.