Ta barna ut av skoler som hjernevasker dem til å tro på et tredje kjønn

Fra Søkelys. Tipset av Olav Hermod Kydland. 

Norske skoler lærer nå barna at det finnes et tredje kjønn. Nemlig “han”, “hun” og “hen”. Denne undervisning er i strid med Guds Ord som klinkende klart slår fast at Gud skapte mennesket til mann og kvinne. En “hun” og en “han” -og deretter punktum. 

Ekteparet Ingelinn Lossius-Skeie og Erik Skeie valgte å holde barna hjemme fra skolen torsdag og fredag forrige uken etter at sønnen på ni år kom hjem og fortalte at læreren hadde undervist klassen om et tredje kjønn. 

Ingelinn Lossius-Skeie er første vara til Stortinget og styremedlem i Partiet De Kristne Agder. Ekteparet som har gjort det eneste rette er bosatt i Lillesand og skolen de nå holder sine barn hjemme fra er Tingsaker skole, som er en del av det offentlige skoleverket. Søkelys ønsker å uttrykke støtte til ekteparet som våger å ta belastningen som det medfører og holde fast på tradisjonelle bibelske verdier.

Samtidig som vi uttrykker støtte til ekteparet stiller vi og spørsmål ved hvor klokt det er at kristne foreldre overlater sine barn til offentlige og svært liberale indoktrineringsleirer hvor barna skal tilbringe minst 10 år under sterk påvirkning med verdier som er i strid med den kristne tro og Guds Ord. 

Bibelen avviser fullstendig ideen om at det finnes et tredje kjønn, og foreldre som lar sine unger bli utsatt for kjønnsforvirring og indoktrinering fra et skoleverk som har avskaffet Gud og Hans ord. Å overlate ungene i den viktigste fasen av livet til liberale og venstrevridde lærere, betyr at de utsetter barna for et massivt press de neppe vil kunne motstå. 

Det er viktig å “skripte” barna i kristne verdier og Guds ord, og dette skjer ikke lenger i den offentlige skole. Før foreldre overlater sine barn i ugudelige oppdrageres hånd, bør de tenke på konsekvensene det kan få at barna skal utsettes for ti år med indoktrinering av kjønnsforvirring og annen ugudelighet. Kristne foreldre bør derfor satse på og støtte opp om kristne friskoler eller ta hjemmeundervisning, fremfor å utsette barna for et press de neppe kan håndtere.

Se innslaget på NRK Dagsrevyen her. Legg merke til at Dagsrevyens reporter Jon Gelius sier "Hun er aktiv i skeiv ungdom" når Karen Grøsle fra Skeiv Ungdom står fram. 

Kommentarer