Åpent hastebrev fra leger og forskere til det europeiske legemiddelkontoret angående COVID-19 Vaksinesikkerhetsproblemer

Fra Doctors for Covid Ethics. Tipset av P54. 

Emer Cooke, administrerende direktør, European Medicines Agency, Amsterdam, Nederland, 28. februar 2021. 

Kjære Sirs / Mesdames,

FOR DEN PRESSERENDE PERSONLIGE OPPMERKSOMHETEN AV: EMER COOKE, DIREKTØR FOR DET EUROPEISKE MEDISINSBYRÅET. 

Som leger og forskere støtter vi i prinsippet bruken av nye medisinske inngrep som er riktig utviklet og distribuert, etter å ha fått informert samtykke fra pasienten. Denne holdningen omfatter vaksiner på samme måte som terapi.

Vi merker oss at et bredt spekter av si d e effektene blir rapportert etter vaksinasjon av tidligere friske yngre individer med genet baserte COVID-19 vaksiner. Videre har det vært mange medierapporter fra hele verden av omsorgsboliger som er blitt rammet av COVID-19 innen dager etter vaksinering av beboerne. Selv om vi erkjenner at disse hendelsene kan ha vært uheldige tilfeldigheter, er vi bekymret for at det har vært og det fortsetter å være utilstrekkelig kontroll av mulige årsaker til sykdom eller død under disse omstendighetene, og spesielt i fravær. av post mortems undersøkelser.

Spesielt stiller vi spørsmålstegn ved om hovedproblemer angående sikkerheten til vaksinene ble adressert tilstrekkelig før de ble godkjent av European Medicines Agency (EMA).

Som et presserende spørsmål ber vi herved at EMA gir oss svar på følgende spørsmål:

1. Etter intramuskulær injeksjon, må det forventes at de genbaserte vaksinene når blodet og spres i hele kroppen [1]. Vi ber om bevis for at denne muligheten ble ekskludert i prekliniske dyremodeller med alle tre vaksinene før de ble godkjent for bruk hos mennesker av EMA.

2. Hvis slike bevis ikke er tilgjengelige, må det forventes at vaksinene forblir fanget i sirkulasjonen og blir tatt opp av endotelceller. Det er grunn til å anta at dette vil skje spesielt på steder med langsom blodstrøm, dvs. i små kar og kapillærer [2]. Vi ber om bevis for at denne sannsynligheten ble ekskludert i prekliniske dyremodeller med alle tre vaksinene før de ble godkjent for bruk hos mennesker av EMA.

3. Hvis slike bevis ikke er tilgjengelige, må det forventes at peptider avledet fra piggproteinet under ekspresjon av vaksinenes nukleinsyrer vil bli presentert via MHC I - banen på cellens luminale overflate. Mange friske individer har CD8-lymfocytter som gjenkjenner slike peptider, noe som kan skyldes tidligere COVID-infeksjon, men også kryssreaksjoner med andre typer Coronavirus [3; 4] [5]. Vi må anta at disse lymfocyttene vil angripe de respektive cellene. Vi ber om bevis for at denne sannsynligheten ble ekskludert i prekliniske dyremodeller med alle tre vaksinene før de ble godkjent for bruk hos mennesker av EMA.

4. Hvis slike bevis ikke er tilgjengelige, må det forventes at endotelskader med påfølgende utløsning av blodkoagulering via blodplateaktivering vil oppstå på utallige steder i kroppen. Vi ber om bevis for at denne sannsynligheten ble ekskludert i prekliniske dyremodeller med alle tre vaksinene før de ble godkjent for bruk hos mennesker av EMA.

5. Hvis slike bevis ikke er tilgjengelige, må det forventes at dette vil føre til et fall i antall blodplater, utseendet til D-dimerer i blodet og til utallige iskemiske lesjoner i hele kroppen, inkludert i hjernen, ryggmargen og hjertet. . Blødningsforstyrrelser kan oppstå i kjølvannet av denne nye typen DIC-syndrom, inkludert, blant andre muligheter, kraftige blødninger og blødning. Vi ber om bevis for at alle disse mulighetene ble ekskludert i prekliniske dyremodeller med alle tre vaksinene før de ble godkjent for bruk hos mennesker av EMA.

6. SARS-CoV-2 piggproteinet binder seg til ACE2-reseptoren på blodplater, noe som resulterer i aktivering av dem [6]. Trombocytopeni er rapportert i alvorlige tilfeller av SARS-CoV-2-infeksjon [7]. Trombocytopeni er også rapportert hos vaksinerte individer [8]. Vi ber om bevis på at den potensielle faren for blodplateaktivering som også vil føre til spredt intravaskulær koagulasjon (DIC) ble ekskludert med alle tre vaksinene før de ble godkjent for bruk hos mennesker av EMA.

7. Feiingen over hele verden av SARS-CoV-2 skapte en sykdomspandemi forbundet med mange dødsfall. På det tidspunktet det ble vurdert å godkjenne vaksinene, var helsevesenet i de fleste land imidlertid ikke lenger overhengende truet av å bli overveldet fordi en voksende andel av verden allerede hadde blitt smittet og den verste av pandemien allerede hadde avtatt. Derfor krever vi avgjørende bevis for at det eksisterte en faktisk nødsituasjon da EMA ga betinget markedsføringstillatelse til produsentene av alle tre vaksinene, for å rettferdiggjøre deres godkjenning for bruk av mennesker av EMA, angivelig på grunn av en slik nødsituasjon.

Hvis ikke alt slikt bevis er tilgjengelig, krever vi at godkjenning for bruk av genbaserte vaksiner trekkes tilbake til alle de ovennevnte spørsmålene har blitt løst ordentlig ved utøvelse av due diligence fra EMA.

Det er alvorlige bekymringer, inkludert, men ikke begrenset til de som er skissert ovenfor, om at EMAs godkjenning av COVID-19-vaksinene var for tidlig og hensynsløs, og at administrasjonen av vaksinene utgjorde og fortsatt utgjør "menneskelig eksperimentering", som var og er fortsatt i strid med Nürnberg-koden.

Med tanke på hvor presserende situasjonen er, ber vi deg svare på denne e-postmeldingen innen sju dager og adressere alle våre bekymringer vesentlig. Hvis du velger å ikke etterkomme denne rimelige forespørselen, vil vi offentliggjøre dette brevet.

Kopi av dette brevet sendes til:

Charles Michel, president for Europarådet.
Ursula von der Leyen, president for EU-kommisjonen.

Kommentarer