Forbyr Bibelen konspirasjonsteorier?

Av Kirkehøyden. 

Tirsdag 13 april hadde avisen Dagen en kronikk av Odd Sverre Hove med tittelen "Forbyr Bibelen konspirasjonsteorier?"

Bare en kort kommentar. Globalister, venstresiden, "akademia" med flere, har omdefinert begrepet, snudd det opp ned. For å oppheve ytringsfriheten, som følge av at kommunister har kuppet det meste, 30 år etter all djevelskapen de sto for imploderte. Så tok de heller over pressen, alt fra  barnehager til "høyere liksom utdannelse."

Sannheten om deres bedrag, Islam, angrep på demokratiet og hyllest av despoti kalles konspirasjonsteori. I tillegg kommer nazi-, rasist- og fobikortet. Det er alt de har, med et formål: å hindre debatt, for da blir de alle og ondskapen deres avslørt.

Den eneste skikkelig avisen Norge har, Document fikk anklagen mot seg fra en kommunist, han prøvde å få redaktørforening med på angrepet. 

De ville mer enn gjerne ha stoppet Hans Rustad/ Document, samt Hege Storhaug/ HRS for lenge siden. Men de har oppfattet via deres opplyste kommentarfelt at stadig flere skjønner at "norsk presse" ikke driver med journalisme, men subsidiert Pravda "journalisme."

Norsk presse er løgn media, og tre saker avslører dem: 

1) Dekningen av Trump/ USA, dekningen. Document fikk hver detalj korrekt, vi har fasiten. 

2) Løgn kampanjen mot Israel, støtten til muslimsk despoti/ terror org,  basert på løgnen om et oppdiktet folk, "Palestinere," som har fått sitt land stjålet av jøder - alt er oppspinn.

3) Tildekningen av skadene fra  den muslimske invasjonen av Norge, som de alle har promotert med stor iver i flere tiår, kombinert med angrep på vår kristne kulturarv. Vi skal byttes ut som folk, og miste vårt kjære fedreland. 

Tenk kinesiske kommunister har skjønt hva vår suksess skyldes. Christianity the reason for West's success, say the Chinese | The Iona Institute.

Alt skal erstattes med despoti i annen potens = marxisme x islam.

Grunnen til venstresiden omfavnelse av Islam og muslimer, har nok også sin rot i anti amerikanismen. Tenk de tok ned to skyskrapere, mens de skrek hvor stor  deres gud var/ er. Alle feiret, sammen med sine venner i midtøsten: Palestinians celebrate at Damascus Gate - YouTube

Følgene varmer nok også alle marxist hjerter, nemlig at  muslimer omtaler oss kristne og jøder som griser og aper. I siste instans skal vi alle henrettes, inkl dere nyttige idioter/ vantro, som støtter dem i erobringen av Norge og Europa.

Forteller en sannheten om bedraget og ondskapen, driver en med konspirasjonsteorier og skal straffes for "hatprat." En omgåelse av Grunnloven er strategien. Og den "borgerlige" regjeringen er en del av venstresiden, inkludert de "kristne" avisene, via subsidier fra en hedensk stat.

Kirkehøyden

Kommentarer