Hele 80% ga Gro skylden for multikulturen i Norge

Av Dan Odfjell. 

Etter sin avgang som norsk statsminister til fordel for Jens Stoltenberg fikk Gro Harlem Brundtland den eksklusive skattefrie jobben i FN med sete i Sveits som general sekretær for WHO, verdens helse organisasjon. Hvor den suspekte korrupte lederen nå er blitt Etioperen Tedros Adhanom Ghebreyesus. Påstanden er, han ikke bare er korrupt, men dekker over for Kinas skyld i Covid19 pandemien - og dens «opprinnelsesteds» iherdige tildekning. Og at han tidligere har deltatt i kriminelle marxistisk-pregede aktiviteter i sitt hjemland. Og når vi nå først snakker om lukrative jobb-tildelinger tar vi med, at Stoltenberg fikk stor-jobben som general sekretær for Nato da han gikk av som statsminister. Han som var kjent for sin ansvars vegring. Vi venter nå bare på annonseringen av Erna Solbergs skattefrie belønning for hennes strålende innsats for EU og den korrupte verden, ikke for Norge. Stakkers oss, vi godtroende kommer sist.

Om Gro skrev May Harriet Seppola: «Stortingsmelding 74 av 1979 var en bevisst plan om å ødelegge Norge» Dette innlegget om Gro ble lagt ut på Spikers Corner allerede 20/6/17, men dukket nylig opp igjen under "Ukens mest leste saker". Etter å ha lest det trykket opp igjen er det like aktuelt og like svikefullt beskrivende fremdeles. Med Gro oss forklarende om hvordan det norske folket best kunne indoktrineres til en ny multikulturell hverdag. Og sannelig sier jeg dere, ny hverdag fikk vi gjennom import av nye sosial klienter, antatte iherdige sosialist velgere, nær alle som en. Kløktig tenkt og gjort av «landsmoderen» som dog ikke helt har gitt seg, ennå. For relativt nylig formante hun til «sin riksmedia skare» at de ikke måtte røpe for mye på trykk til det norske folket. Men der røpet hun samtidig og aller mest og skadelig for seg selv. Snakk om et fremdeles «dirrende» fedrelands forsett ja «hat» fra landsmoderen selv. Det lønner seg tydeligvis storligen å arbeide mot naive nordmenn. Til oss gradvis utskiftet.

Gallupen det refereres til i overskriften er altså noe gammel blitt. Det er sikkert venstresiden glad for. Men det fratar ikke Erna hennes skyld, hun som gladelig har fortsatt galskapen - bak smil og moraliserende snakk. Hun synes forøvrig den eneste vestlige lederen som tror på denne Tedros fra Etiopia. Som ikke har noen doktorgrad. Hva er disse gummi menneskene laget av som til de grader gjør seg til dårlige skuespillere for maktens skyld? For dårlige og gjennom-skuete er de. Ikke rart om sann godhet i deres selskap ikke spesielt trives. Blir også Erna skattefritt belønnet synes det bare som to streker under svaret: At det gudstroende etniske norske folket blir forrådt og er glemt, at det er djevelens verk, blant annet gjennom politiske biskoper på lag med den jordiske og forræderiske makten. Sistnevnte burde lese den nylige utkomne boken: «La de første kristne komme til orde» og reflektere over om de, ikke lenger bibeltro, er kommet på avveier. Boken lærte meg en masse.

Forfatteren, amerikaneren David Bercot definerte «de tidlige kristne» som dem som levde mellom år 90 og 199 e.Kr. Disse var ikke såkalte «kirkefedre» som slik omtalt senere, de kjente kun til apostlene og var ganske vanlige, hardtarbeidende kristne menighets-ledere. Med en utdannelse over gjennomsnittet. Den eneste «teologen» fra hele perioden frem til år 313 var Origenes. Men han tvang ikke synspunktene sine på andre kristne. Han var snarere en av de minst dogmatiske av alle forfatterne fra den tidlige kristne perioden. Og allikevel ble store deler av Romer-riket kristent gjennom godheten eksempelets makt. Men som Jesus sa til disiplene, ingen kan tjene to herrer. Og de tidlige kristne kunne si, uten forbehold, at de som hatet dem var ute av stand til å gi en forklaring for hatet sitt, fordi jorden var ikke deres hjem. Eller som Paulus sa det: «For meg er livet Kristus, og døden en vinning».

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer