JA eller NEI til vaksine

Av Amund Garfors. 

Undertegnede er veldig usikker og svært bekymret for framtida. Nei, jeg stoler ikke på noen lenger! Jeg har aldri vært imot vaksinering, men ALDRI om noen skal få meg til frivillig å ta en covid-vaksine. En "vaksine" som er planlagt og produsert på bare 10 måneder.  Hvorfor er denne data-nerden Bill Gates så gira på dette? Ja han virker jo nærmest opphisset når han snakker om å vaksinere hele verdens befolkning. Og der han aldri får nok av milliarder med dollar, og ønsker seg enda mer...

Her forleden hørte jeg på nyhetene at legemiddelselskapet Johnson & Johnson sine aksjer på New York-børsen gikk opp i astronomiske beløp og verdier. Og det etter at de fikk sin "vaksine" ut på markedet. Men fortsatt er det helt stille om de 147 personer her i Norge som er døde etter å ha tatt vaksinen mot Covid-19. Er det kanskje derfor at Pfizer, Astra Zeneca, Moderna og Johnson & Johnson har sikret seg, der ingen som blir sjuke eller dør kan saksøke dem?

Hvorfor stenges kritikere ute fra MSM og sosiale medier, folk som prøver å fortelle sannheten og advare mot bedraget? Alle opplysninger om Corona og Covid-19 blir nemlig fjerne fra Facebook, der man blir truet med utestengning når man taler eller skriver sannheten. Mange som er i arbeid blir også truet med at deres jobb står i fare, dersom de forteller sannheten om det de vet. Og der trolig tvangsvaksinering skal innføres. En eksperimentell hasteutviklet "vaksine" med ukjente biologiske og genetiske langtidsvirkninger. Skumle helseproblemer kan oppstå 1/2 - 2 år etter at denne såkalte vaksinen er tatt inn i blodårene. og hva da? For da først vet vi - og ikke nå! Ja nemlig, om langtidsbivirkninger blir ille nok. Og der denne vaksinen ikke kan reverseres! Leser også at sykepleiere får sparken, dersom de nekter å ta vaksinen. Tja, skal vi le eller gråte?

Sannelig gjelder det å være på vakt i disse farlige tider, der alt, ja absolutt alt er snudd på hodet. For nå i kjølvannet av denne pandemien, så jobbes det iherdig med stygge planer om så mangt at man blir bare helt matt. Når man ikke lenger kommer inn i sin egen bank, og som man har hatt et kundeforhold til i over 50 år, da er det noe som skurrer i mitt bakhode. Ja det snakkes t.o.m om å fjerne kontanter, ikke bare i Norge, men world wide... 

I tillegg skal et slikt såkalt "vaksineringsbevis" innføres. For nå slår Orwells advarsler inn, der de skal ha full kontroll over oss alle, og der vi skal nektes adgang til jobb, penger, helsetjenester, flyreiser, kollektivtransport etc etc. Jo, man kommer kanskje heller ikke inn på en matbutikk engang? For trolig står det ei vakt i døra og forlanger å se vaksinepasset? Tja hvem vet, for verden holder jo på å bli helt sinnssyk!

Ellers skulle jeg gjerne vite om hvem av våre folkevalgte og toppledelse innenfor FHI og som har kjøpt aksjer i legemiddelfirmaer i de siste to årene? Det er vel liten tvil om at noen mennesker har tjent store penger på denne pandemien? For det er mange ting som jeg ikke får til å stemme. For når våre politikere og helsemyndigheter ikke lenger forteller sannheten, da står de bare tilbake med makt gjennom tvang. Og det er dette vi nå er i ferd med å nærme oss med stormskritt.

Derfor vil partiet Demokratene være et parti som står opp for folk som ikke lar seg bedra eller presse til vaksiner. Her er politikere som tør snakke sant om århundrets verste bedrag i landets historie. Ja vi er mange som er bekymret over "maktas" forsterkning og der kontrollen over folket hardner til. Dessverre er det fortsatt veldig mange som tror at maktpersoner utøver makt til det felles beste, med menneskerettighetene som underliggende motivasjon. De kunne bare ikke ta større feil. At alle visjoner og deres "omsorg" har en bakside, nei det virker ikke at folk flest tenker over. Og heller ikke får vi høre så mye verken fra media eller politikere som tør å peke på baksidene.

Personlig tror jeg journalister i MSM og den politiske adel kan deles i to grupper; nemlig de som er for lite utdannet og faglig kompetanse til å se baksidene i det som nå utspiller seg. Og så har vi dem som velger å tie, fordi hensikten helliger middelet. Å Gud, så jeg savner Donald Trump!

Ankenes, 27/4-2021

Amund Garfors
Stortingskandidat for Demokratene i Nordland.

Kommentarer