NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

torsdag 22. april 2021

Står nasjonen og velferdsstaten foran slutten?

Av Amund Garfors. 

Ja det er mange vel mange bevis på at Norge nå ser ut til å ha sett sine beste dager?

Man ser tydelig denne menneskeforakten - for etniske nordmenn som kommer mer og mer til syne. Det er helt andre folkegrupper som nå skal prioriteres, og der folkeforflyttingen går sin vante gang, tros Kina-virus, pandemi, nedstengte arbeidsplasser og en arbeidsledighet som ikke har vært så høyere siden 2.verdenskrig.

Dette går nå utover både pensjonister, uføre - og andre som sliter for å få endene til å møtes. Og der de må kutte i det ene og det andre. Nei, da tenker jeg ikke på sydenferier - men f.eks tannlegebesøk, legebesøk, fysikalske behandlinger eller kanskje bare en kopp kaffe sammen med en kompis på en kafe.

Bare sånn apropos. så kan jeg nevne at som sjømannspensjonist, da har man ikke all verdens råd. For da jeg besøkte min tannlege forleden, ble jeg forespeilet 50-80.000 kr. i utgifter for behandling og  for ei tann-bru, pluss et par tenner på stift. Noe som asylsøkere og flyktninger får gratis!! Og der en somalisk storfamilie med dårlig tannhelse, kan forvente at det offentlige dekker flere hundretusen kroner i tannlegeutgifter.

Ja om disse politikerne bare kunne forstå, hvordan mange i Norge lever - der disse slår på stortromma og skal være de mest generøse i verden, pøser ut milliarder av våre skattepenger og fra et oljefond som må tappes jo flere av disse "berikerne" som hentes inn fra Moria-leiren og andre leirer rundt omkring i verden. Og det til mennesker som ikke engang føler den minste smule av takknemlighet - men hyler opp om "krav og rettigheter" fra første dag om andres penger.

Og er vi skikkelig heldig, så vil disse ubudne gjestene som sitter med det norske passet i hånden, disse som vi aldri vil få ut, fortelle oss, at vi "krenker dem" ved å leve som vi gjør. Eller der de vil kreve sin kultur inn i vårt tidligere gode og trygge land - ja til å bli et islamsk kalifat. Og godt hjulpet på plass av våre lettsindige, snillistiske og ansvarsløse politikere?

Men, det som burde vært en selvfølge uansett, og før denne velvillighet om å hjelpe helt fremmede folk utenfra, der vi heller ikke kjenner deres hensikt med å komme hit - det er først og fremst at vi sørger for at mennesker i Norge, våre egne landsmenn og kvinner, som er født her, og aldri har hatt noe annet land - faktisk kan leve et godt liv i eget land. Og ikke i fattigdom i verdens rikeste land!

Hvem husker vel ikke da finansminister Jan Tore Sanner, som i fjor en gang uttalte noe jeg reagerte kraftig på. Noe som kunne tolkes som om han mente at de høye pensjonistutbetalingene TRUET den norske velferdsstaten? Han forstår visst ikke at vi har gjennomskuet ham; og at det ikke er pensjonistene som egentlig er trusselen mot velferdsstaten, men heller de hundretusenvis av importerte sosialklienter fra hele verden!

Dette er en trussel som kan bli landets undergang, om dette ikke snarest blir satt en stopper for. Men både Sanner og Solberg og resten av politikerne nekter å innse fakta. For ikke å snakke om dette uhyggelige voldsregnskapet som følger i kjølvannet av åpne grenser og fri flyt av kriminalitet og ondskap. For alle vet jo at politi, rettsapparat og fengsel koster enormt mye penger...

Dersom vi skal redde Norge, både landet og velferdsstaten så må folk snarest innse at vi kan ikke lenger la oss styre av disse "stortingspartiene" som kjører oss rett utfor stupet. Så langt har to nasjonalkonservative partier meldt seg på i forandringens tjeneste. Demokratene er et rent nasjonalt konservativt parti som setter Norge og nordmenn først. Det andre partiet er PDK som vil ta vare på vår kristne tro og vår norske kultursfære. Noe som globalistene nå planlegger å knuse. Dette valget til høsten blir et være eller ikke være for denne nasjonen. Og derfor gjelder dette liv eller død for vår framtid.  Valget er ditt!

Ankenes, 20/4-2021

Amund Garfors
Stortingskandidat for Demokratene i Nordland.