Dagens Stortingspolitikere, tungnemme?

Av Dan Odfjell. 
 
I så fall er det partiledernes skyld... absolutt! For i realiteten er det dem som har utpekt, ja opplistet alle disse som vi, det norske folket, aller nådigst i naiv takknemlighet får lov å stemme på. Og vær sikker, der er ingen upassende tilfeldigheter med i spillet her, alt er nøye redigert...Hvilket fantastisk folke-demokrati... Det er samtidig partilederne avslørende at de ikke ønsker seg reell intern konkurranse, kun statister dønn lojale i pur takknemlighet over god lønn og lite arbeide...Og det, i et nøtteskall, er dagens norske parlamentisme, ut-flagget til EU, av en «representativ» forsamling av «blek-ansikter», preget av manglende erfaring og mest ren udugelighet. Men det spiller egentlig ingen rolle, alt er jo avgjort på forhånd... Eller fra EU kopiert. Men jeg skjemmes når vi mange andre, på nasjonens vegne, ikke ser en eneste nasjonal-patriot fremme seg. Kanskje er der noen, men enten er de for konforme, eller «disiplinert» til ikke selv å stå frem, den rette-valgte uselvstendig sorten?
 
Slik tafatthet i landets viktigste forsamling rir meg som en udemokratisk mare. Når vi befinner oss i en verden hvor krisene og løgnene tårner seg opp. Jeg kom over et Resett innlegg forleden fra PDK-lederen Erik Selle 6. april med tittelen «Nasjonal-patriotisme eller kosmopolitt-globalisme» hvor det like gjerne kunne ha stått «eller kosmopolitt-arroganse». For dessverre, slik er det hele blitt, et «bortreist-sandpåstrøer-Storting». Når det vi trenger er robuste mannfolk, gjerne sjøfolk som vet litt om vår vide verden. Det for å holde Erna Solberg-globalisme-regjeringen på den smale, ærlige og nasjonale, trygge vei, slett ikke oss underlagt fremmede-ikke-demokratiske - eller oss «utbyttende globale finans-elite typer» som bryr seg døyten i hvordan det går Ola og Kari. Snakk om lands-forræderi tildekket av NRK og av folk som Thor Gjermund Eriksen, sjefs-ideologen blant de i riksmediene likesinnede. På lag med Erna. Og i morgen Jonas.
 
Når alt kommer til alt, tror virkelig folk at globalist-elitene vil beskytte Norge? Nei slike eksisterer kun gjennom Ernas uforpliktende fine ord samt pretensjon, med et duperende beroligende smil selvsagt, en skuespiller kunst. For hva annet - enn sin egen karrieres skyld? Likt andre selvgode beskytter hun seg selv og flyr høyt over oss andre der nede på bakken, på businessklasse selvfølgelig. Jeg har nok sett det. Som i gammeldags nøkternhet selv sitter bak klasse-skille-teppet. At Ap og SV (som later seg som de fattiges velgjørere) ikke høylytt protesterer mot EU og FN og det hele betyr bare at også de seiler under falskt flagg. Om ikke dette i sann konklusjon betyr at dagens Stortings-politikerne i flokk fortjener avløsning, vet ikke jeg. Som en uredd 83-åring kutter jeg gjerne igjennom uvirkeligheten til fedrelandets beste og tør påpeke at vi ellers raskt følger i Sveriges uregjerlige fotspor. Bevis meg som feilaktig, om mulig.
 
Der var en tid, med en intakt samfunnskontrakt, som besto i at myndighetene beskyttet oss gjennom politi og på allslags andre måter og regjerte oss, mot at vi tillot oss hardt beskattet og lot oss regjere i en rettskaffen nasjon. Den kontrakten er brutt, ikke av folket, men ensidig av myndighetene. Vi lider nå under tillatt importert voldelighet og folkeutskiftning i vår disfavør og i frykt for terror. Våre kvinner og barn kan ikke lenger bevege seg noenlunde trygt i sitt daglige liv. Men knapt noen bryr seg, minst dem høyt på strå, som blir kjørt i sorte limousiner og politibeskyttet. Samtidig som voldtekt, også av barn, er blitt en dagligdags ting - i Sverige sågar i gruppevoldtekter. Lite er dette i riksmediene omtalt og lite straffet. Som like langt og farlig kommet også i Norge,  at politianmeldelser ikke nytter, de nedprioriteres raskt. Og for ofrene er det blitt så ubehagelig at de heller gråter og holder kjeft. I et Norge med truslene økende og voldtektene derfor akselererende. Uten tøffe virkemidler totalt uansvarlig.
 
Politiet er taushets-belagt til fordel fremmede kriminelle. De legger mange slike saker uavklart til side. Voldtekts mennene blir også beskyttet av riksmediene og myndighetene, det motsatte av reell selv-disiplinerende offentlig avstraffelse - nå likt Sveriges raske utforkjøring. Og som jeg nylig sa i en annen sammenheng, det landet som slik ofrer sine kvinner og barn, heller enn modig å stå opp og sloss, er til underkuelse fortapt. Tungnemme eller ei, jeg påminner samfunnskontrakten som dagens storting grovt underkjenner ved ikke å ville omtale u-hyggelighetene ei heller å beskytte oss. Noe jeg trodde var et stortings ansvar. Hvilken viktigere rolle har Grunnloven tiltenkt vårt Storting? Eller vår regjering? Vi er nå så alvorlig ute å kjøre at knapt noen tør påpeke Keiseren dønn naken. Norge, kjempenes land, hvor er slike blitt av, dvs etter 1970 og den korrumperende oljerikdommens oppdagelse? Gjelder nå kun dansen rundt gullkalven og godværspolitikk? Samt en feminiserende dialog-kultur. Som Hitler og andre ekstreme har vist verden totalt nytteløst.
 
Erik Selle av militær utdannelse, kjører på vegne av det kristelige PDK en strengere linje enn noe nåværende stortingsparti, og takk og pris for det. Han har jobbet i Midtøsten og vet mer om realitetene der og i Afrika enn hele Stortinget til sammen. Vi må ha ham på plass i Stortingssalen for en oppdatering til virkeligheten, dette og mye annet. Et godt Storting fordrer folk med tung erfaring -  og ut med broilere. De sistnevnte, maktens nyttige idioter, er mest politiske karrierejegere etter kombinasjonen god lønn, og lite arbeide; og verst helt uten ansvar. For ansvar, reelt ansvar overfor det norske folket, er nå dramatisk påtrengende. Godt valg.
 
Dan Odfjell, Samfunnsdebattant.

Kommentarer