Lemen-aktig galskap, Hitler-Tyskland påminnes

Av Dan Odfjell. 

Myndighetene, hele apparatet av politikere og media, alle vet godt hva Islam går i, det står greit å lese i Koranen. Og imamene og tilhengerne, de vet godt å utnytte oss nyttige idioter. Mens vi gjennom «redd» passivitet, sågar stilltiende «godkjenner» en utvikling som tillater Norge et nytt Sverige å bli - bare at det tar litt lengre tid... Hva denne passiviteten i mellomtiden betyr av vold og kriminalitet og økende økonomiske, negative konsekvenser ties det offentlig om. Men det hviskes nok litt i maktens korridorer. Alt mens realitetene tildekkes for folket, iallfall til etter valget...
 
Er ikke dette grunn nok til et folke-opprørs-valg til høsten, vet ikke jeg. Vi, folket, har aldri ønsket eller tillatt oss fordrevet. Det er partiene og «deres valgliste-utvalgte» i Stortinget samt ekstremistiske medier med NRK i spissen, som kjører Norge av sporet. Sistnevnte senest som frekt og demonstrativt stor-feiret muslimenes ID på selveste vår egen kristne helligdag, Skjærtorsdag. Så derfor sier jeg, tilgi ingenlunde NRK og disse politiske operatørene som slik herser med og/eller ignorerer oss - og som stilltiende tillater NRK å skjende vår kultur. For de vet bare altfor godt hva de gjør. Men i ukultur later uslingene seg uforstående. 

Dog når Hitler-Tyskland påminnes hører det samtidig med til sosialistisk historie, nemlig at muslimene og tyskerne samarbeidet godt før og under andre verdenskrig. Og ikke vet jeg, men det er kanskje noe som kan forklare hvorfor sosialistene fremmer de autoritære muslimene. Desto mer hyggelig var det at en Ap-topp leder forleden etter NRKs voldsomme ID feiring var frimodig nok til å irettesette statskanalen som «helt muslimsk» blitt. Det står det respekt av.
 
Men at vår statsminister via storskjerm, som først annonsert, unnlater å hilse det norske folket på selveste dets nasjonaldag er bemerkelsesverdig. Så totalitær, ja så globalistisk stor synes hun blitt. Hun arbeider for hele den korrupte verden, skamløst og vel vitende. Hvordan kan et gammelt, godt europeisk land til de grader fornekte sin verdifulle kulturelle arv, i bytte med hva, FN utopi? Dog tyskerne marsjerte også en gang taktfast i transe... Og jeg som trodde oss annerledes.
 
Dersom Norge er representativt for hva Europa er blitt, er det ikke det minste rart at det nå omtales som et EU-tafatt, ja sykt kontinent, som dekadent, og nå økende sprikende spesielt etter at UK trakk seg ut. Hvor er kraften og selvoppholdelsen blitt av? Et tidligere stolt pulserende kontinent med allslags god grunn til stolthet. Men nå med ledere som kneler.
 
Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer