Den nye flaggloven er uverdig og splittende

Foto: Ørn E. Borgen/NTB
Av Amund Garfors. 

Dessverre har vi politikere i dette landet som gjør alt de kan for å splitte, herske og ødelegge. En av disse er Høyremannen, Nicolai Astrup, en ihuga antinasjonalist og globalist, som for tiden også innehar tittelen Kommunal- og moderniseringsminister. Og det mens han driver sitt nokså sjofle spill og underbygger dette landets flagg og symbol på et samlet folk.

Det siste peket denne lite nasjonale ministeren tok seg frihet til å gjøre, det var å endre flaggloven av 1898. En lov som vi har hatt i 122 år. Ja, nok en lov som nå er kastet på dynga, for å tilfredsstille og tillate at homobevegelsen skal få frihet til å flagge med dette motbydelige, splittende og ødeleggende flagget sitt. Og som samtidig skal svekke det norske flaggets rolle som et samlede symbol for det norske folk.

For nå i en tid med dette "mangfoldet og flerkulturen" - hva nå det er for noe - og en skremmende pluralisme, har vi et stort behov for noe som kan samle oss alle. Da er det etter min mening helt feil og totalt på trynet å gjøre offentlige flaggstenger til noe som bidrar til økt og større splittelse av det norske folk.

Offentlige flaggstenger skal og bør være forbeholdt det norske og det samiske flagget. For i disse tider, der forvirringen blir større og større, da er det særs viktig at offentlige flaggstenger skal brukes til å løfte det som samler oss som nasjon - og som bidrar til å skape fellesskap. Ja hvor det viktigste i disse oppløsende tider, er at vi enda har noe til felles, som flagget vårt er. Da er det kun det norske og det samiske flagget som er naturlig å bruke.

Å tillate alle typer flagg vil nesten alltid fungere splittende. Flagging med flere typer flagg fra offentlige bygninger vil av mange oppleves som en meningsytring fra kommunen eller staten. Noe som kan virke fremmedgjørende og provoserende for mange av innbyggerne. Dette skjedde allerede når mange kommuner tidligere var i strid med flaggloven av 1898, der de tok seg til rette og heiste dette forhatte globalist og LHBT-flagget. En skammelig og uverdig handling, som nå dessverre er blitt lov, takket være globalisten og Høyremannen Nicolai Astrup. En skammens politiker som tar ordre fra Brussel og FN, noe denne nasjonen ikke er særlig tjent med i disse tider, der man føler seg fremmed i eget land!
 
Ankenes 19.juni  2021.
 
Amund Garfors
Stortingskandidat
DEMOKRATENE
Nordland.

Kommentarer