Et fornuftens forfall, ikke bare i Norge

Av Dan Odfjell. 
 
«Vi opplever et historisk forfall, det er skremmende å være vitne til en sivilisasjon der frykten for Gud forsvinner». Slik begynte Kjell Skartveit (PDK) sitt innlegg «Gud, visdommens utgangspunkt» på document.no 20/6/21. og han fortsatte: «Det er som om visdommens tid er over, men vi kjenner fortsatt dens opphav. Vi vet at den som vil tilegne seg den, må begynne å frykte den allmektige Gud og elske ham over alle ting, og at Gud ikke har forlatt oss. Det er opp til oss hver enkelt hvem vi vil tjene».
 
Sannelig lever vi i en merkelig tid. Vesten svinner for øynene våre. Et sykt, forskrekkelig tegn er Pride. Ordet betyr stolthet, men av hva, alt og intet? Skal vi nå mest feire oss selv, individuelt? Burde vi ikke heller feire vårt fedreland og vårt norske sanne felleskap og vårt samlende flagg? For dersom vi alle skal flagge Pride og være egoister og feire oss selv, hvor blir det da av sann medmenneskelighet, ro og samhold opp mot våre klare motstandere? Eller er det noen som tror på en fremtidig fredelig verden full av narsissister, folk med grandiose selvbilder? Se til USA, hvilket kaos, dumskap og grusomhet der på gang.
 
Kina, Russland, Japan og andre land avviser globalisme og multikultur, de er medlemmer av FN slett ikke fordi fordi de tror på dets en-verden-tanke, tvert imot, men for å kunne følge noenlunde med i den store internasjonale verden. De spionerer på oss. Nettopp fordi vi er forskjellige og har divergerende interesser. Blant annet for å kunne se hvor tussete Vesten er blitt i sin mangel på å ta vare seg selv, faktisk selv-ødeleggende. En dekadens tilsvarende Romerrikets. Det Norge du kjente, forsvinner foran øynene dine. Du behøver ikke å være filosof for det å kunne konkludere. 
 
Globalistene i Norge er fedrelandet ødeleggende. De tror på EU og andre internasjonale konstellasjoner som er besatt med antidemokratiske krefter, per definisjon uansvarlige eliter som bryr seg døyten i den lille mann og kvinne. Uten reell kjærlighet og omsorg for andre enn seg selv. Et feminisert og et svakt Vesten som ikke evner å forsvare seg, hverken internt eller eksternt. Militæret er blitt mye av en uforstandig kvinnesak, også det kirkelige åndelige er i brudd med Bibelen. Hele samfunnet rakner. Vi blir et nytt, uregjerlig sted som Sverige og andre «shithole»-steder, for å si det brutalt og politisk ukorrekt. 
 
Kombinasjonen sosialisme og globalisme fører til autoritære undertrykkende samfunn og en nær hel, iallfall så langt, vellykket sivilisasjon tapt i galskap. Ingenting er perfekt, men hvorfor stemme på den aller verste kombinasjonen av alle? Det har jeg lov til å mene. Samt at våre politikere og myndigheter representerer en politisk feighet som, i etterpåklokskapens skarpere lys, vil gjøre dem til rene uforstandige landsforrædere. Derfor må folket mann av huse for å protestere for en korrigert kurs. Det gjøres enklest og demokratisk ved å stemme blankt til alle nåværende stortingspartier, de som tillater denne ville galoppen til nasjonen Norges tilintetgjørelse. 
 
Ikke hør på mora di du, for mora di er en ku, het det i annen sammenheng. Ikke hør du på ditt tradisjonelle parti du, for det er altfor slu. For hele systemet er rigget mot oss, opplagt for alle andres makt og privilegier enn vår egen folkemakt. De lurte oss med EU-avstemningene. For staten er rigget til for et partivelde som sikrer ingen reell forandring, enten det er Erna Solberg eller Jonas Gahr Støre som blir statsminister. Partiene er kraftig subsidierte, pressen er subsidiert, alt takket være en stat som kjøper seg makt, ved blant annet også å betale biskopene, ja alle som kunne gjøre dem «rangen» stridig. Vårt et folkedemokrati? Nei, EU bestemmer det meste og helt ned til detaljene, vi trenger derfor minst av alt et stort og dyrt eget byråkrati, nå verdens største i forhold til vårt folketall. 
 
Samtidig er byråkratiet en skjult arbeidsledighet og en veldedighet, nær en million mennesker som er kjøpt og betalt og som derfor nær ingen forandring ønsker. Og nå med en statskanalen NRK, som Pravda, godt skjult og minst like enfoldig. Er det rart der er meningskontroll i dette landet som gjør at vi knapt evner å se oss selv utenfra? Er det rart vi trenger mer motstandskraft og viljestyrke i det norske folket samt en avvising av oss behandlet som en barnehage? Dette kom i dag greit frem gjennom Resett overskriften 21/6/21 «Mener norske myndigheter er i «autoritær rus»:- Nå bare plager de oss» med et pent billede av mannen som sa dette, Asle Toje, min akademiske favoritt i dette skakkjørte landet. Som forklarte seg på Facebook ved å opplyse seg vaksinert og om omstendighetene på Gardermoen i en to timer endeløs, ydmykende kø for å ta enda en PCR-test.
 
Som meg er Toje lite imponert over administreringen av og de norske myndigheters strenge coronaregime. For å si det på bergensk, en lydig EU rævedilter. Er Norge helt impotent blitt? Straff politikerene gjennom valget.
 
Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer