Kina og Russland truer frihet og demokrati

Jens Stoltenberg snakker med pressen etter et møte med
USAs president Joe Biden i Det hvite hus den 7. juni 2021.
Foto: Evan Vucci / AP / NTB.
Av Dan Odfjell. 

Ikke bare det, men hele globalisme-farsen, det tussede ensidige klima-hysteriet og vår frihet i den vestlige verden er truet. Hvor de superrike ødelegger for seg selv, rett og slett fordi «alle vi andre» ikke kan tillate denne snøballen å rulle seg større. Noe som om ikke lenge vil bli alminnelig akseptert, og motkreftene indikerer allerede en revolusjon i sikte. Den kan bli blodig. USA står nærmest for tur der de superrike ikke forstår sitt eget beste ved å misbruke sin makt politisk. 

I Document overskriften 9/6/21 bak betalingsmur «Beijing rykker stadig nærmere» ligger det en uttrykt redsel i luften. Norske medier har ikke villet omtale det nylige viktige «Welt am Sonntag» intervjuet med Nato-sjefen Stoltenberg. Det eneste kom fra NTB som begrenset det viktige hele til den tradisjonelle såkalte Russland trusselen, opplagt for ikke å omtale den mye større Kina-trusselen. Tyskerne fikk straks lese saken, men ikke norske borgere. Det er i seg selv høyst bemerkelsesverdig, at selv med en norsk Nato sjef tildekkes nordmenn fra full betimelig offentlige informasjon, presis slik Gro Harlem Brundtland instruerte riksmediene. Som Erna Solberg tydelig er kommet på lag med, trøste og bære oss. 

At Erna i bytte for laks-eksport har gjort avtale med Kina om ikke å kritisere eller motarbeide Kina internasjonalt kan da ikke binde norsk riksmedia, eller kan det? Da er det bra vi har noen frie medier som Resett og Document til å «sprenge» sensuren. Og ikke å forglemme Spikeren, vårt åndelige forsvar. Vi vet jo at et bud er gått ut fra Pontius Pilatus eller en tilsvarende norsk maktperson om at Sverige ikke må sann-rapporteres. For det ville være «uheldig» spesielt nå før høstens valg om folket, det store folket, forsto i hvilken retning vi bevisst og grovt uvitende skal drives til å stemme på egen og landets tilintetgjørelse. Ja, jeg direkte hater denne uforståelige ulogiske indoktrineringen til det motsatte av landets og folkets beste interesser. Har vi fått en nær Quisling regjering? Men for ikke å hat-arresteres skynder jeg meg å si at jeg ikke mente det.

Tilbake til overskriften, Nato holder toppmøte i Brussels neste uke hvor det er opplyst at en agenda kalt NATO 2030 skal lanseres for å svare på utfordringene for Atlanterhavs regionen hvor båndene opplagt må styrkes sikkerhetspolitisk. Tenk i den forbindelse på hvordan den europeiske hetsen mot Donald Trump har vært uberettiget og unødig skadelig. Jeg kunne omtalt dette i noen grad ytterligere, men med dette snarlige Nato møtet finner jeg det hensiktsmessig å avslutte her. Annet enn å si at vi lever i farlige tider uten skikkelig beredskap dessverre og uten kvalifisert mannskap på broen. 

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer