KrF handler mye om retorikk

Av Dan Odfjell. 

Altså, det å tale det rette, men i realiteten å være hyklere. Med dette refererer jeg til partiets ledere, ikke til dets uskyldige stemmegivere. Og etter min oppfattelse, eksemplifiseres dette best ved Knut Arild Hareide, etterfølgeren og eleven til sleipingen over alle, Kjell Magne Bondevik, de representerer begge partiet på sitt verste. Men hva er foranledningen til disse harde ordene?
 
Jo, forleden lyttet jeg til et glitrende foredrag over et smertefullt tema av Hans Petter Marthinsen, tidligere narkoman og beryktet «torpedo» i undergrunnsverdenen i Oslo. Han fant Jesus, og nå reiser han land og stand rundt for å advare mot narkotika. Av ham fikk jeg et lite hefte med tittelen «Dødens Epidemi» med undertittelen «Om djevelskapen i dagens samfunn».
 
HP, som han er kjent som, var åpenhjertig om et liv i brutalitet hvor de færreste overlever. Og han la ikke fingrene i mellom i sin beskrivelse av livet i narkotikaens verden. Og her viktig, han var ikke nådig i sin kritikk av et hyklerisk KrF som nylig ville stemme for rus-reformen. En rus-reform som ville forby politiet å stoppe super-spredere av narkotika fra å sirkulere fritt i befolkningen. Super-spredere av narkotika skulle ha rett til å sirkulere blant våre barn og unge ifølge rus-reformen. At et kristent parti til de grader kan være så liberalistisk overfladisk og  tillate slik djevelskap, det rystet ham. Som HP sa, Jonas Gahr Støre skal politisk ha æren for at reformen ble stoppet.
 
Selv må jeg innrømme, jeg har ikke vært involvert i rus-reform-diskusjonen, en verden totalt fremmed for meg.  Men etter å ha fått realitetene forklart, er også jeg rystet, som trodde regjeringen og de bestemmende myndigheter var på ballen for oss og til landets beste, som ikke i maskepi og tankeløshet stemte i flokk. Kjennes ikke realitetene, for eksempel fra Venezuela? Men KrF har  demonstrert at ministerposter er hva som tiltrekker dem, ikke kristne samfunnsinteresser. De stemte også nylig for det splittende Pride flagget.
 
Var det så grusomt da? Jo sannelig, det var det, et nasjonalt samlende kors-flagg, et symbol på hva vi har stått for og hva vi har sloss og dødt for i fred og i krig, som vi har sunget "Ja vi elsker under", som vi har arbeidet og seilt under på de syv hav, som vi stolt har hedret og brukt ved de helt store anledninger, 17.mai inkludert. Jeg husker mai 1945, og vet hva jeg snakker om. At KrFs ledere er så grunne, historieløse og overfladiske, gremmer meg.
 
Det er lenge siden jeg stemte Høyre. Dets globalistiske ledelse har bevist seg lignende grunne og like lite konservative som KrF. Selv om sistnevnte sågar har det kristne forpliktende i sitt partinavn, og selv om vi har vært et kristent land i mer enn 1000 år. Jeg stemte Kystpartiet nest sist, men PDK for 4 år siden, som det eneste konservativt ærlige og kristne partiet igjen i landet å stemme på.
 
Jeg er sjokkert over kjørebanen til KrF, på lag med de sekulære, akkurat slik som biskopene, som har avisen, den sterkt statssubsidierte Vårt Land, som sitt talerør, på lag med de såkalte human-etiske. Som bevisst skaper et vakuum som nå lett fylles med islam til en uendelig åndskamp, noe som igjen undergraver vårt sivilisasjonsmessige grunnlag. Som går på tvers av Norge som et fritt, egalitært og demokratisk land. Du behøver ikke være kristen for å forstå det. For akkurat som vann finner vei gjennom sprekker ved sin tyngdekraft, en menneskelig, åndelig «trang» nær ustoppelig, den er vår natur fra tidenes morgen.
 
Selv Vladimir Putin har forstått det, at kristelige mennesker er fredelige og parat til å innordne seg de forskjelligste regimer, bare de blir latt i fred. Mens muslimene er mer inntrengende, intolerante og insisterende, for å si det forsiktig. De forlanger jordisk makt her og nå og er ikke tilsvarende tilfredse med stille og individuelt dyrket himmelsk makt. De hisser til kamp, og det ser vi over nær hele Europa nå. 
 
Tilbake til HP og til hans Forord: 

"Jeg har skrevet dette heftet for å advare og fortelle hva som skjer med våre ungdommer når de blir bundet og avhengig av narkotika. Jeg har selv misbrukt og vært avhengig av dette stoffet som jeg kaller djevelens epidemi i ca. 10 år. Deretter har jeg jobbet med narkomane i 6 år - så jeg vet hva jeg skriver om. Det finnes vel ingenting farligere å prøve enn narkotika! Vi kan ta mange gale valg i våre liv, men et av de mest skjebnesvangre valgene vi kan ta, er å prøve denne dritten. For det er så utrolig lett å bli avhengig, så jeg ville aldri ha satset mitt liv på å «prøve» det.
Dette er det ikke mange som har turt å skrive om, av frykt for enten å bli feiltolket, eller av forfølgelse av dem som selger djevelskapen. For jeg har sett ondskapen og djevelskapen i virksomhet. Det er ikke noe pent syn kan jeg fortelle deg. Jeg har følt den på kroppen i alle former, både psykisk og fysisk, og jeg vil ikke unne min verste fiende å få oppleve det.
Ja, narkotikaen ødelegger ethvert hjem den kommer inn i, alle familiemedlemmer blir skadet og berørt av den. Den ødelegger enhver fremtid i den familien, ja den ruinerer hele økonomiens fremtid. Barna i den familien er den usynlige part, som får det verst».
.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Som et lite tillegg til Dans artikkel poster vi dette flotte vitnesbyrdet fra Hans Petter (HP) Marthinsen.

"Derfor, om noen er i Kristus, da er han en ny skapning, 
det gamle er forbi, se, alt er blitt nytt." (2 Kor 5,17)


Kommentarer