NRK flesker til med sexguide i forbindelse med Pride festivalen


Med denne guiden ønsker NRK å vise et realistisk og mangfoldig bilde av sex. Sex kan være så mye forskjellig, alt fra intens kyssing til akrobatiske øvelser. Her får dere forhåpentligvis inspirasjon til gode og spennende sexopplevelser.

NRKs sexguide består av 60 forskjellige stillinger. Bildene viser ikke ekte sex, bare personer oppstilt foran kamera.

Husk at du trenger ikke prøve alle stillingene. Det viktigste er at dere gjør noe som begge to liker godt. Bruk gjerne denne guiden til inspirasjon hvis dere har lyst til å prøve noe nytt.

Du kan sortere stillingene etter din egen preferanse, hvis du vil. Vil du se stillinger der parene på bildene har øyekontakt, velger dere dette i menyen øverst i guiden. Og vil dere bare se bilder av kvinner og kvinner sammen, så kan dere velge den kategorien.

Det er ikke sikkert du finner en kategori som passer deg, men vi håper likevel du får nytte av guiden.

Husk at sex skal være noe fint, og at det er viktig at begge samtykker til det dere gjør.

Den stillingen dere ser på bildet trenger kanskje ingen forklaring, men vi gjør det likevel... Den ene står på alle fire, mens den andre står bak. Herfra kan dere penetrere eller bruke fingrene. Eller hva med begge deler samtidig?

Tips
Den som står på alle fire kan variere med å lene overkroppen fremover og løfte rumpa opp. Høydeforskjellen kan bestemme om den bakerste står med bena innenfor eller utenfor partnerens ben.

Skal dere gjøre denne stillingen analt, husk oppvarming og glidemiddel! Det kan være lurt å begynne med litt rumpekos. Om dere går videre eller ikke, er helt opp til dere. Husk at analsex kan være utfordrende for noen. Snakk sammen og finn ut hva dere liker og er komfortable med.

Enda mer nytelse
Hundestillingen finnes i flere varianter, og her er det bare å prøve seg frem til hva man liker best. Prøv gjerne stillingene tiger, frosken og stående hund.


Kos dere, avslutter NRK. (Ansvarlig redaktør: Tor Gjermund Eriksen).

Kommentarer