Angrep på rettsstaten må stoppes

Av Amund Garfors. 

Etter å ha vokst opp i en tid hvor man var opplært til å respektere lover og påbud, da er det blitt nokså frustrerende å se hvordan Norges lover er i ferd med å oppløses sakte men sikkert. Hver eneste dag kan vi lese eller høre om angrep på rettsstaten, selv om media gjør det meste for å skjule det verste. Politi, påtalemakt, dommere og framfor alt vitner, trues på livet eller bestikkes. Mange må leve med skjult identitet, særlig kvinner - av frykt  for hevn fra kriminelle og voldelige innvandrergjenger som har tatt med seg sin "skikk og bruk" fra sine gamle hjemland.

Vi vil heller aldri få vite hvor mange som har latt seg skremme eller bestikke til å forsømme sine tjenester eller embetsplikter. Det burde heller ikke være noen hemmelighet at rettsstaten Norge i dag er truet av utenlandsk organisert kriminalitet, der store penger er i omløp. Noe som Sverige til fulle nå har fått merke til gangs, der hackere har klart å lamme samtlige COOP-butikker i hele landet. Der de forlanger milliardbeløp for å oppheve datablokkeringen. Dette fenomenet vil bare øke mer og mer, og særlig grunnet denne globalismens forbannelse som også Norge er en del av. Særlig etter at Norge gikk med i EØS og Schengen-samarbeidet, MOT folkets ønsker, så har det blitt mye lettere for kriminelle å operere på norsk jord.

Snillismen, dårskapen, uansvarligheten og naiviteten har tatt fullstendig overhånd i Norge. Nei, ikke bare i Norge, men også i resten av Vest og Nord-Europa. En skulle jo tro at de fleste politikere med en viss form for sunt bondevett for lengst burde ha sett hvordan dette vil ende. Men når folk lever i en utopisk verden, da er de ikke i stand til å tenke eller se hva som kommer.

Vi fikk en liten forsmak på hva som venter oss her forleden, da vi fikk være vitne til en debatt på NRK-TV. Og der Jon Helgheim stilte opp som den eneste politiker mot disse skremmende kreftene innenfor Islam Nett. Ja der disse farlige kreftene nylig har betalt ned siste avdrag på eiendom i Oslo til 63 millioner kroner, der disse islamistene skal starte et "aktivitetssenter" for ungdom.

Dette  ordet "aktivitetssenter" kan trygt byttes ut med "indoktrineringssenter" - for det er i praksis hva det vil være. En skytebane hører også med, der disse unge skal få opplæring i både skyting og kampsport. Altså, systematisert indoktrinering i salafistisk og ultrakonservativ islam! Noe trolig Erna Solberg og resten av disse Høyre-folka bukker og nikker til?

Politikere og andre samfunnsaktører snakker om hvor viktig det er med integrering, men der de hele tiden unngår å definere hva dette da skal innebære. Og det mens disse fremmedkulturelle bare blir mer og mer truende, skremmende og nekter å tilpasse seg eller innordne seg. Ja der de overhode ikke vil ha noe med dette samfunnet å gjøre. Bortsett fra å motta store beløp fra NAV. Da er alt OK!

Dette som islamistene i Islam Net vil foreta seg i forhold til de unge med fremmedkulturell bakgrunn, det innebærer det stikk motsatte av hva våre naive politikere har fortalt oss eventyr om, eller sjøl tror på.

Når det gjelder disse individenes aktiviteter i egne hjemland, så har vi en rekke tilfeller i de siste årtiene. Såkalte "frigjøringsbevegelser" har alltid funnet "rike onkler og tanter" i skiftende norske regjeringer. Ja, sågar med norsk statsstøtte har rendyrkede terrorister kommet til makta i en rekke land i den 3dje verden. Og det vil alltid hvile ei stor skam over dette landet som finansierte Robert Mugabe med flere milliarder. Der denne kjeltringen var Gro Harlems Brundtlands yndling. En ond mann som myrdet de hvite bøndene i landet, tok fra dem gårdene og gjorde Rhodesia om til en terrorstat. Ikke ett sted på jord har endringene vært til det bedre for folk og land, der Norge har sprøytet inn tusenvis av milliarder i u-hjelp de siste 50-60 år!

For mens Erna Solberg, og disse fordekte sosialistene i Høyre sender våre penger ut av landet, så blir norske kommuner utarmet til beinet. Samtidig utvannes landets egen infrastruktur og standard. Og når så dette kombineres med en god del import av kriminelle, ja da har disse udugelige politikerne skapt et samfunn som er på god vei til å bli lovløst. 

I disse skremmende tider der absolutt alt er snudd på hodet, der ser det ut til at de kriminelles rettigheter er viktigere enn ofrene. Men dette skal partiet DEMOKRATENE gjøre noe med. Hedersmannen og vår partileder Geir Ugland Jacobsen har sagt at nok er nok! 

Og for all del; valget er ditt - og vi lover å levere varene!

Ankenes, 5.juli 2021.

Amund Garfors
Stortingskandidat
DEMOKRATENE
Nordland.

Kommentarer