Åpent brev til AP, AUF, NRK Dagsrevyen, m.fl..

Av Kirkehøyden. 

Vil Arbeiderpartiet legge frem konkrete beviser på at HRS er ekstremistiske eller publiserer noen annet enn sannhet? Har dere planer om øke innsatsen mot knivstikkere og barneranere om dere får maken, det går nå bare timer i mellom?

Du nevnte Christ Church, men ikke at en norsk muslim drepte 67 på et supermarked i Kenya, at den første norske selvmordsbomberen hadde kontakt med Stoltenberg og ditt parti - hva vil dere gjøre med de holdningene? 

Heller nevnte du ikke at mange norske vantro har blitt drept av muslimer de siste 40 år for de er vantro. Jøder som må skjule ID i det offentlige rom for sin sikkerhet, unge flykter til Israel. Ikke et ord om at 100 norske muslimer dro til IS, og var deltagere i halshugginger og korsfestelser av tusener av kristne, andre minoriteter, endog muslimer, som ikke besto eksamen i Islam.

Har du tatt et oppgjør med at muslimer omtaler oss kristne og jøder som griser og aper. Eller at profeten befaler at vi skal drepes? dette: 

koran 9:5 «When opportunity arises kill the infidels wherever you find them» 
koran 9:30 «The Jews and Christians are perverts, fight them»  
Hva synes du om disse holdninger statsministerkandidat?

De samme dager som NRK feiret slutten på den muslimske fasten, drepte Taliban i Kabul 85 muslimske barn, mange flere såret. Grunnen? Hindre jentene i å få utdannelse. De hadde jobbet så hardt for å bestå en krevende opptaksprøve. Rører det AP og AUF hjerter i det hele tatt?

Vet dere om dette eller har dere bare ett formål, å lime Utøya på landsmenn uten ansvar for udåden, som sjokkerte oss alle, jeg sendte mine kondolanser. 

Men refrenget fra dere de siste tiår har vært å gjøre uskyldige ansvarlige. Den ensomme ulven fikk sin straff. I et rettssamfunn så stopper det der, en politiserer ikke rettsvesenet, man demoniserer ikke uskyldige for udåden, ved å konstruere ansvar - ikke en gang spesifisert. 

Kirkehøyden

Kommentarer