Foregår et uredelig regjeringsspill?

Ikke bare ble vaksinene fra Pfizer/BioNTech og Moderna
ompakket på hemmelig sted før de ble kjørt ut til bydelene i Oslo,
det er også mye annet hemmelighold rundt koronaen
og ikke minst vaksinene. Foto: Gorm Kallestad / NTB
Av Dan Odfjell. 
 
Geir Furuseth på doc 23/7/21 spurte enkelt hvorfor skal folk holdes i mørket vedrørende spørsmål som betyr alt for fremtiden til dem selv og deres etterkommere? Jeg sender spørsmålet videre til Erna Solberg som er topp-ansvarlig i landet her. Det gjelder håndteringen av Corona hvor myndighetene ikke vil invitere eksperter med motstående syn til offentlig debatt. Helt bemerkelsesverdig når konsekvensene for samfunnet er store med ruinerende nedstengninger og stor vaksine-usikkerhet. Bare unnfallenhet dette?
 
Jeg bor i Chile hvor de fleste innlagt på sykehus de siste 6 måneder var fullvaksinerte. Nå skriver Furuseth at 40% i Storbritannia også var fullvaksinerte. Ute blant vanlige mennesker, meg selv inkludert, er det stor usikkerhet om nytten av vaksinene, munnbindene og ikke minst etter alle rapportene om dødsfall, lammelser og andre bivirkninger - på kort så vel som på lang sikt. Her trengs saklig, ikke-politisk orientering snarest. Statsministeren skylder oss det om hun vil gjenvelges til høsten. Men ikke misforstå meg, av «to onder» er den løgnaktige Jonas Gahr Støre langt verre. Derfor fremmer jeg herved Trygve Slagsvold Vedum som et 3dje og langt bedre mer nasjonalt trygt alternativ.
 
Furuseth brukte overskriften «Nok med hemmelighold og fortielser - hvor er Ytringsfrihets-kommisjonen?» Som politikerne nå vil gi en normal 60 års taushetsplikt...Tusen takk, vi fleste er da både døde og begravet, dette skurrer noe alvorlig udemokratisk og minner om diktatoriske regimer som Kina. Må vi derfor til sosiale og frie medier for å få sannhet? Les for eksempel det følgende innlegget fra Geir Stenersen:
 
«Den 56 år gamle stortingspolitikeren Morten Ørsal Johansen (Frp) havnet dessverre i kategorien «alvorlige bivirkninger» med blodpropp og nyresvikt etter hans første Pfizer-injeksjon. Selve saken er bak betalingsmur, men er ekte nok, faktum er faktum, og vi får uansett med oss det vi trenger for å fatte poenget. Det aner meg at han neppe er den eneste halvkjendisen som har opplevd alvorlige bivirkninger. Det er tross alt per 21 juli 2021 inn-registret hele 1316 alvorlige bivirkninger og hele 192 mistenkte bivirknings-relaterte dødsfall av Pfizer/Moderna-vaxxinene. (Innlegget er sterkt forkortet. Finn og les det selv på Geir Stenersens Facebook-profil.)
 
Akkurat mht Corona er hemmelighold i 60 år bokstavelig talt forskjellen mellom liv og død, ikke bare for vår generasjon, men for flere med. Og sett med den massive kampanjen fra regjeringshold for å få hele befolkningen vaksinert, er det noe som alvorlig skurrer. Spesielt når unge under 20 angivelig er bortimot immune. De skal reprodusere oss uten vaksine-bivirkninger og uten et ødelagt eller forandret DNA. Foreldre må ikke i blinde tillate sine barn vaksinert, bare fordi en superprofitabel, umettelig industri bakfra presser på. Der er dessuten alternative medikamenter tilgjengelige, men når jeg spør norske apoteker om de har slike på lager er svaret nei; noe sikkert helt «sentralt» bestemt. Mistenkelig i seg selv. 
 
Vel er vi nordmenn kjent som naive (noe som delvis skyldes våre makt-underdanige, bevisst makt-subsidierte riksmedier) men nå holder det. Dersom Erna tror hun ved å sitte stille i båten glatt kan gli over mål-linjen til valgseier til høsten, tar hun skammelig feil. Nå må hun stå opp for oss nordmenn, ikke for EU og FN ei heller andre internasjonale konstellasjoner - og spesielt ikke overfor Kina som etter all sannsynlighet har påført oss denne ødeleggende pandemien. Jeg er rimelig sikker på at jeg representerer flertallet i Norge når jeg sier dette. 
 
Hvorfor snakkes det om en nye lock-downs flere steder i verden når vi ser at dødstallene synker? Og i Norge er dødeligheten ikke langt fra det helt vanlige i et normalt influensa-år? Og hvorfor er det et stadig større press på at vaksinen må bli obligatorisk når den er «hurtig produsert» og ikke er avdekket for sine eventuelle langsiktige bivirkninger? At barn skal måtte vaksineres høres helt grotesk ut og må forbydes. 
 
Norske riksmedier er myndighets- og vaksine-industrien lydige. Sistnevnte tjener billioner av dollars med folk som Bill Gates i spissen. Det fortelles ikke om alle som mister jobben ved å motsette seg å bli «tvangs»-vaksinert. Det gjelder sågar mange innen norsk helsesektor. Men de fleste er normalt redde for å stå frem. En uredd overlege i nevrologi ved Haukeland Sykehus i Bergen heter Halvor Næss, og han har flere ganger privat stått frem som motstander av myndighetenes korona-tiltak som for strenge. Den kjente amerikanske Dr. Martin med flere må intervjues på norsk TV for å gi oss folket en sann forståelse av hele sakskomplekset.
 
Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer