Hvilke politikere trenger Norge nå?

Av Amund Garfors. 

Vi går nå inn i en valgkamp der våre politikere skal fortelle oss hva de står for og hva de ønsker for landet sitt og den norske befolkning. Men er de troverdige og fortjener de å få din stemme?

For det er bare helt utrolig å være vitne til at ikke bare Norge og den vestlige kultur og tro knuses og ødelegges stein for stein, år for år, men der alt skal bort, i multikulturens og globalismens navn. Ja tenk det, av våre egne politikere! Og der innbyggerne skiftes ut i rekordfart. Den kulturen som ga verdens beste betingelser for kvinner og menn, barn og unge, den skal nå viskes bort, destrueres og byttes ut med en ikke-kompatibel såkalt "multikultur" som kun genererer vold, aggresjon, fiendskap og frykt. Har vi glemt uttrykket; "Like barn leker best"?  Men nå er det globalistene som sitter i førersetet og kjører oss mot stupet, og da så...

Våre stolte og ansvarlige forfedre ville ikke på noen måte gått med på dette bedraget, der vi blir rasket sammen og kastet på bålet! Og derfor var de villig til å sloss. Ja de gjorde motstand mot dansker, svensker, tyskere og EU. Det var da dette landet hadde ledere med ryggrad, baller og mot. Men dessverre, så er den tiden forbi...

For lærte vi ikke på søndagsskolen at "et hus som er i strid med seg selv, kan ikke bli stående"? Hvorfor forstår ikke dagens globalist-politikere dette? Disse "stortingspartiene" som serverer agendaer, ikke minst dette såkalte "kristne" KrF, et svikefullt Venstre, sammen med den fordekte sosialisten Erna Solberg i Høyre.  Agendaer så bisarre og tradisjonelt unorske initiativer og med ukontrollert innvandring, energipolitikk gjennom EUs energibyrå ACER, utbygging av vindmølleparker som raserer norsk natur og norsk arbeidslivspolitikk som fører til sosial dumping. Og en Marrakesh-avtale som skal flytte hundretusenvis av afrikanere til Norge.

Men heldigvis har vi nå fått politikere som har ryggrad, som har vett og forstand til å sette foten ned. Og slike folk finnes heldigvis i partiet DEMOKRATENE. Disse hedersfolka er nå på rundreise i Norge og kommer nå til Nordland. Ja der de står opp for utkant-Norge og taler der andre er tyst. Disse karene, Geir Ugland Jacobsen som er leder av partiet, sammen med nestformann Kent Andersen, de har beina på jorda, langt mer enn disse karriere og høytflyvende globalistpolitikerne som gjerne selger Norge på rot. Og gir bort alle våre verdier til Brussel. Nei, de lar seg ikke styre av FN og dette globalist-pakket. For dette er patrioter, modige nordmenn som står opp mot urett, løgn og tvang! For det å IKKE sette Norge først, det er både utilgivelig og totalt uakseptabelt!

For det partiet eller den personen som sier at verden er viktigere enn Norge, den personen har INGEN RETT til plass i det neste Stortinget! La det være klinkende klart! Vi må være ærlige, slutte med spillfakteriet, la realismen og pragmatikken igjen få råde. Helst trenger vi ikke-politikere, og vi skal heller ikke ha disse glatte broilerne som er preparerte på forhånd, men folk som ærbødig aksepterer et tillitsverv. Ikke for å gjøre seg selv en karriere. Men for å verge sitt land mot farlige globalister som er kjøpt og betalt for å utarme, splitte folket og ødelegge fedrelandet. Disse skal stoppes!

I neste uke kan folk få møte disse hedersfolka i Demokratene. Folk som som tar avstand fra globalisme, multikultur og fremmedgjøring. De vil være å treffe på Fauske, i Bodø, Leknes, Svolvær, Sortland, Harstad, Narvik, Bjerkvik, Finnsnes og Tromsø. Håper folk møter opp for å høre sannheten som de aldri ellers vil få høre fra yrkespolitikere. Svikere som for lengst har overgitt landet til FN og EU!

Ankenes, 24.juli 2021

Amund Garfors
Stortingskandidat
Demokratene
Nordland.

Kommentarer