NRK belærer oss om høyreekstremisme og jødehat

Av Kirkehøyden. 

Det er til å le av, for ingen er mer ansvarlig for jødehat enn NRK, tiår med løgner og demonisering av dem og Israel i tjeneste for muslimske terrororganisasjoner (Hamas og PLO), med et lovfestet mål holocaust 2. Derfor tror nær 40 % av nordmenn at jøder er nazister. 

Den 8.januar 2009, (The Anti-Jewish Riots in Oslo)  gikk venstresiden og muslimer, en fascistisk mobb til attakk på fredelige venner av Israel, kristne og jøder, mange eldre. 

De ble steinet og jaget som kveg rundt i sentrum, mange fikk sine liv ødelagt. Helljesen jobbet intenst nede i sentrum, sammen med studio21 for å dekke over hva som skjedde. 

Her ei skikkelig nazi kjerring (senior medlem av regjeringen) med sin egen "hitler jugend," som aldri måtte svare for seg. Hun gikk i dekning da Israelske aviser skrev om det to uker senere: - Kristin Halvorsen sa «Død over jødene!» | ABC Nyheter Men hun var i studio21 for å angripe Siv Jensen, som også ble forsøkt steinet, da hun modig talte til venner av Israel.

Og NRKs hovedoppgave var å dekke over dette angrepet på vårt land. En Stavangermann (62) fikk armen brukket på fire steder. NRK spurte hva som skjedde. Da Blitzere angrep ham, slo NRK av kamera. Siden døde han, grunnet traumer påført ham. Bare Selbekk, Magazinet dekket dette.

Her en godbit til dere propagandister på huset - uten skam. Stavangermannen visste ikke mye om Midtøsten konflikten på 80 tallet, men fant Odd Karsten Tveits og NRK sin dekning komplett usannsynlig/ ulogisk - "what else is news?" Han ble en venn av Israel, som meg selv. Vi vet alt om jødehatet til NRK og teknikkene dere bruker.

Kirkehøyden

Kommentarer